Oblačno z mesnimi kroglicami

Njen videz

Sam ima velike zelene oči in blond lase, katere ima na začetku spuščene, nato pa v filmu Oblačno z mesnimi kroglicami spete v rep z zelo elastično gumico. Prepoznate jo po velikih zelenih očalih. Po navadi nosi rožnato majico in zelen suknjič, rjave ozke hlače z belim pasom. Nikamor ne gre brez srebrne ure na levem zapestju in srebrne zapestnice na desnem. Nosi tudi verižico in uhane,  na koncu risanega filma se preobleče v belo majico.

Značaj

Sam je zelo prijateljska, ljubka, lepa, pogumna, zabavna, odprta, pametna in včasih tudi sramežljiva. Ko je prvič začela z napovedovanjem vremena, je bila malce sramežljiva, kasneje pa se odlično znajde pred kamero. Zna biti zelo zaščitniška in skrbna.

Dekleta podpira, je nežna z njimi, vede se kot odgovorna sestra. Alyssy pogosto pomaga na optimističen in vzhičen način. Ko ni v službi, je z veseljem s prijatelji.

Včasih lahko govori v nedogled, še posebej, ko postane živčna ali vzhičena. Prevzamejo jo čustva, ko dobi priložnost, da je vremenarka. Ko jo je Fint videl, je mislil, da je 'piflarka'.

Če želite spoznati Sam, potem definitivno ne smete zamuditi animiranega filma Oblačno z mesnimi kroglicami, ki bo na sporedu 8. 12. 2017 na OTO.

Vse zamujene risanke, filme in oddaje si lahko pogledate na VOYO

Oblačno z mesnimi kroglicami