Oddbods

(Foto: Pinterest)

Risanko Oddbods si lahko vsak dan ogledate na OTO v  petminutnih prigodah in minutnih pustolovščinah. In če ste že pozabili, kakšna je zgodbam, naj vam osvežimo spomin.

Sedem simpatičnih junakov je doma v Oddsvillu in ne glede na to, ali so zaspani ali jezni, bodo iz vas izvabili nasmešek. Vijoličnega Jeffa označujejo natančnost, nestrpnost, netolerantnost, radovednost in prevelik nadzor. Rdeči Fuse se hitro razjezi in se vedno poskuša umiriti, obožuje biti zunaj, rad ima šport in je vedno nestrpen. Zeleni Zee je lenuh, prijazen, ima velik apetit in ne skrbi za higieno. Oranžni Slick išče pozornost, je egocentričen, negotov, zelo tekmovalen in ima slab okus. Modri Pogo je privoščljivo nagajiv, predrzen, ustvarjalen, nemiren, impulziven in nepremišljen. Rumena Bubbles je energična, pustolovska, radovedna, optimistična in čudaška. Rožnata Newt je pravi sončni žarek, je preveč zaščitniška, prijazna, trmasta in obsesivno zaljubljena.

Sodelujte v nagradni igri Oddbods!

Na spletnem portalu Bibaleze.si od 14. 8. 2017 do 21. 8. 2017, do 8. ure, traja nagradna igra Oddbods. Vaša naloga je, da nam pošljete osebne podatke (ime, priimek, naslov) na elektronski naslov  nagradnabiba.pop@pop-tv.si (zadeva: Oddbods) in se potegujete za en DVD z risankami Oddbods. V nagradnem skladu imamo sedem DVD-jev.

Imena srečnih prejemnikov bodo razglašena na Facebooku Bibaleze.si 21. 7. 2017, po 15. uri. DVD Oddbods prejmete po pošti.  

Splošne pogoje nagradne igre si preberite TUKAJ

Oddbods

(Foto: Bibaleze.si)