Grizzy in glodavčki

Ne zamudite risane serije Grizzy in glodavčki!

V kanadskih gozdovih živi Grizzy. Velik je kot medved, močan je kot medved, tudi pameten je kot medved. Seveda mu v nekdanji hiški gozdnega čuvaja nobena druga žival ne sme nagajati in nasprotovati njegovim medvedjim pravicam. No, nobena žival, razen skupine najbolj neutrudnih, ne ravno bistrih in smešnih živalic, kar jih je - glodavčkov. Zabava se lahko začne!

Šale in spektakularnost v risanki so na takšnem nivoju kot pri risankah Mr. Bean, Kojot in Cestni dirkač in Raving Rabdids. Ko se je začela predvajati na nemški televiziji, so jo pospremili z besedami fantastično, odlično. Ko jo enkrat začneš gledati, je ne moreš več prenehati. V neverbalnem humorju, s katerim se 'bobardirajo' medved in glodavčki, otroci in njihovi starši resnično uživajo.  V Franciji so bili prepričani, da bo ta risanka poskrbela, da se bodo družine spet zbrale skupaj pred televizijo in dejansko se je to tudi zgodilo.

Za risanko Grizzy in glodavčki sta zaslužna Josselin Charier in Antoine Rodelet, ki sta več let stiskala glavi skupaj, da sta ustvarila duo, kot sta bila Tom in Jerry, Kojot in Cestni dirkač. Končno sta realizirala idejo zatem, ko sta si ogledala Walt Disneyev dokumentarec White Wilderness, v katerem so glodavčki skakali eden po drugem in so jima bile videti res super neumne živalce. No, kasneje sta izvedela, da so za to bili krivi producenti, ampak vseeno sta izstrelila svojo risanko Grizzy in glodavčki, risanko, ki jo poganjajo šale.

Prepričani smo, da bo všeč tudi vašim otrokom, zato ne zamudite risanke Grizzy in glodavčki od srede, 1. 11. 2017, vsak dan, na OTO. Zagotavljamo vam obilico smeha!

Grizzy in glodavčki