Prav tako tudi v nadaljevanju Zlohotnice igrajo Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple in Lesley Manville, med tistimi, ki so se igralski ekipi pridružili na novo, pa je priznan britanski gledališki in filmski igralec Robert Lindsay, navedbe Disneyja povzema francoska tiskovna agencija AFP.

V Zlohotnici 2, ki jo režira Joachim Ronning, Disneyjeva najbolj zamerljiva vila še naprej raziskuje svoj zapleten odnos do princese Aurore, ki naj bi kmalu postala kraljica, medtem ko skleneta zavezništvo proti novim nasprotnikom, vsebino filma povzema AFP.

Novica je na družbenih omrežjih večinoma naletela na pozitivne odzive oboževalcev, še največ razburjenja je povzročila novica, da se je igralski zasedbi pridružila tudi Michelle Pfeiffer.

Produkcijska hiša Disney je Trnuljčico v animiranem celovečernem filmu predstavila leta 1959. Igrani celovečerni film Zlohotnica pa, kot piše na spletni strani kinematografa, razkriva marsikaj, česar o zamerljivi Disneyjevi vili, ki je uročila komaj rojeno Trnuljčico, še nismo vedeli, med drugim, kdo in zakaj je Zlohotnico izdal, kar je njeno srce spremenilo v kamen. Film je režiral Robert Stromberg.