1. Sprehod z dinozavri

Film vas popelje na poučen sprehod v prazgodovino, ko so v deželi vladali dinozavri. V središče dogajanja je postavljen Paki, pakirinozaver, ki je pravi junak. Njegov prijatelj je prazgodovinski ptič Aleks in skupaj se podata dogodivščinam naproti. Zgodbo popestri požar, kaj vse pa se zgodi naprej in kdo postane vodja, si poglejte v filmu Sprehod z dinozavri, ki bo na sporedu 17. 11. 2017, na programu OTO.

Sprehod z dinozavri

2. Jurski park

Za vse ljubitelje dinozavrov je to top izbira. Znanstveno fantastični avanturistični film Stevena Spielberga navdušuje gledalce po vsem svetu že od leta 1993. Sledila so nadaljevanja in vedno znova so ustvarjalci fantastičnih živalskih zvokov in učinkov poželi aplavz, zraven pa še 20 različnih nagrad.

Jurski park 3

3. V deželi dinozavrov

Prva risanka je zagledala luč sveta leta 1988, glavni junak pa je ljubki dinozaver Littlefoot, ki je postal eden najbolj priljubljenih dinozavrov vseh časov. Vsi otroci vam vedo povedati zgodbo o iskanju legendarne Zlate doline.

4. Dobri dinozaver

Tukaj izvemo, kaj bi se zgodilo, če dinozavri sploh ne bi izumrli. Humoristična zgodba v ospredje postavi Arla, mladega apatozavra z velikim srcem. Njegov prijatelj je deček Spot, ki spoznava, česa vse je sposoben.   

Noč v Muzeju 2

5. Noč v muzeju

Kaj vse bo oživelo v Naravoslovnem muzeju? V pustolovski komediji se prebudijo razna prazgodovinska bitja, med drugim tudi okostje dinozavra. Bo Larry uspel rešiti muzej? Ben Stiller ga je odlično odigral, tako da sploh ne dvomimo. Film je odbil še nadaljevanja, ker so v njem uživali tako mladi kot tudi starejši.

6. Ledena doba 3: Zora dinozavrov

Uf, tokrat stari znanci odkrijejo pod ledeno površino svet dinozavrov. Mamut Manfred bo postal očka, toda to si bo želel tudi lenivec Sid. Kar naenkrat bodo zaradi tega vsi v nevarnosti. V filmu je še več humornih vložkov, spektakularnosti, tako da so najmlajši gledalci resnično navdušeni.

7. Kremenčkovi 2

V animiranem filmu spoznamo čas, ko družina sploh postane družina. V prazgodivini se nam predstavijo Fred, Barney, Vilma in Betty, ne manjka pa tudi dinozavrov. Ljubezenski in premoženjski zapleti nas nasmejijo do solz.  

Kremenčkovi