dominvrt

Princesa Fiona je najboljša od vseh!

RISANKE
0
03.10.2018, 8:11

Današnje deklice obožujejo princese, in samo vprašanje je, nad katero bodo bolj navdušene. Zakaj bi morale slediti Fioni v risanem filmu Shrek 3?

Princesa Fiona je najboljša od vseh!

Shrek tretji
Shrek tretji

1. Ker nima realističnih oblin ...

Disneyjeve princese so vse suhljate in pravzaprav malce nerealistične. No, seveda niso realne, ampak tudi njihove obline so pravzaprav pravljične. Fiona je ženska z oblinami in takšna kraljuje svetu!

2. Ker lahko reši samo sebe ...

Mnoge princese se niso znale braniti pred sovražnikom in so se zanašale na svojo kraljevsko kri. Fiona pa večkrat dokaže, kako močna in neodvisna ženska dejansko je.

3. Ker je močna voditeljica ...

Fiona je po neki strani glavna voditeljica. Poskrbi, da so vsi na varnem in da se lahko zanesejo na njo. Resnično je odločna in močna oseba, ki ne poklekne.

4. Ker je postavljena v resnično materinsko situacijo ...

Fiona preživlja dneve tako kot vse mame: preoblači, previja, hrani dojenčka in se zato ne pritožuje. Videti je, da materinske naloge opravlja z levo roko in je pri tem prava profesionalka.

Prav zato je Fiona resnično dober vzgled dekletom. Je veliko več kot samo lep obraz, ima veliko lastnosti, ki so vredne občudovanja in posnemanja.

Ne zamudite!

Če želite videti Fiono v akciji, nikakor ne smete zamuditi filma Shrek 3 na OTO v petek, 5. 10. 2018! Mladoporočenca Shrek in Fiona imata končno priložnost, da izkusita zakonsko srečo. Toda kaj, ko ta ne traja dolgo. Na veliko presenečenje vseh v kraljestvu nepričakovano umre kralj Harold, prestol pa naj bi podedovala prav Fiona in Shrek. Toda glede na to, da Fiona pričakuje otroka in je Shreku malo mar za dvorno življenje, se novopečeni zakonski mož odloči, da bo poiskal Fioninega uporniškega bratranca Artieja, ki naj bi prevzel prestol. Toda medtem ko se Shrek z osličkom in obutim mačkom odpravi po Artieja, se v kraljestvu znova prikaže sanjski princ z zlobnim kapitanom Kljuko, ki bi se rad na silo polastil prestola. Toda princ ni računal na Fiono in njene prijateljice Sneguljčico, Trnuljčico in Motovilko, ki so odločene, da bodo zaščitile kraljestvo.

Shrek 3
Shrek 3

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Pogačnik po prejemu pojasnil sodnika manj ...
Llorente: Bil sem pos*an, mislil sem, da mi bodo ...
Zvezdnica priznala, da je iz rok izpustila sinčka
Pri treniranju Mihe Zupana je Maja priskočila na ...
13 stvari, ki jih vaše telo govori o vašem zdravju
Vsi načini barvanja pirhov
Hlače, ki so zlomile Instagram, a pristajajo le ...
Seksi novinarka z globokim dekoltejem v zadrego ...
Ko otroku priporočijo, da se izogiba laktozi ...
Ste v reži bankomata našli denar?
Ne pozabite na ključno stvar pri gradnji hiše
Tri preproste, a božansko dobre velikonočne ...