Kimberly Tucci pod srcem nosi štiri deklice in enega fantka. In čeprav nosi peterčke, se počuti dobro in je zelo optimistična. Nikoli ni razmišljala o tem, da bi namesto treh imela kar sedem otrok, ampak zgodil se je čudež.

''Noseča sem 27 tednov, doma sem kar aktivna. Počasi mi je že neugodno in čutim težo, lahko me razumete, dosegla sem vrhunec svojih zmožnosti. Otroci so razporejeni visoko pod mojimi rebri in na obeh straneh trebuha. Ne morem si niti zamisliti, kako boleče bo, ko se bo po porodu moja maternica začela krčiti,'' je bila iskrena nosečnica. ''Misel na to, da bom kmalu spet gospodar svojega telesa, me veseli. Komaj čakam, da bom lahko popila kozarec vina in jedla školjke. Končno bom lahko spala, ne da 12-krat vstanem in grem na stranišče, ker moji otroci ponoči radi plešejo okrog mojega mehurja. Hvaležna sem, da sem tako daleč prišla z nosečnostjo, da je vse v redu in da sem blagoslovljena s petimi zdravimi otroki,'' je na Facebooku zapisala Kimberly.

Pričakovala sta peterčke, na dan poroda pa sta doživela šok!


 

 

The belly so far!!!! Unfortunately it's already uncomfortable to sleep on at night. Gosh can you imagine how big it will be right in the middle of summer?!

Posted by Surprised by Five on Tuesday, 22 September 2015
 

27th Week of Pregnancy I have made it to 27 weeks and I'm still at home and active!! Whoop Whoop