Fotografinja Mikaela Bodkin je želela, da se mame dobro počutijo, medtem ko hranijo svoje otroke kadarkoli, kjerkoli in kakorkoli. To je ideja, ki podpira to serijo fotografij Fed is best, na katerih so ženske, ki dojijo in hranijo otroka po steklenički.

Čeprav sama nima otrok, je navdih našla v opazovanju okolice: ''Dejstvo, da je še vedno prisoten mamin sram, ki sem mu bila nedavno priča, zatem ko je moja sestra postala mama, je bilo verjetno vzrok za to. Obenem, ker sem posvojena, so me hranili po steklenički.'' Njeno sporočilo je preprosto: ''Upam, da bodo ljudje gledali moje fotografije in rekli: 'Hej, to je res lepa fotografija mame, ki hrani svojega otroka.' Kako lepo, da imajo fotografije tega posebnega trenutka,'' je dejala Mikaela in dodala, da jo srce zaboli, ko sliši zlobne komentarje o dojenju v javnosti ali hranjenju po steklenički.

Za mnoge bodoče starše doula predstavlja izjemno čustveno podporo med porodom. Poglejte si izjemno lepe fotografije, ki prikazujejo neprecenljivo čustveno zvezo med doulo in porodnico v čudežnih trenutkih.