Kristina Kuzmić se je med vojno preselila v Združene države Amerike, leta 2011 je sodelovala v šovu Oprah Winfrey in zmagala na kulinaričnem šovu. Od takrat ima ustvarjalna mamica svoj blog, na katerem lahko prebirate poučne in zabavne članke, hkrati pa objavlja posnetke o materinstvu, vzgoji otrok in na splošno o življenju.

Objavila je tudi posnetek, v katerem pove, kaj se zgodi, ko je mama bolna. Takoj je osvojil gledalce po vsem svetu. ''Veste, kaj se zgodi, ko je mama bolna? Veste, kaj se spremeni, ko je mama bolna? Nič! Nič se ne spremeni. Mož je zjutraj moral oditi v službo. Otroka je še vedno treba odpeljati na več koncev. Pes še vedno bruha po preprogi in ta nered je treba še vedno počistiti. Večerjo je še vedno treba narediti. Stranišče je še vedno treba odmašiti. Zato so vsi vaši starši totalni superjunaki, ker obstajajo ljudje, ki ko zbolijo, lahko v postelji ostanejo ves dan. Ves dan. Gledajo filme v postelji. Jejo piščančjo juho, ki si je ne morejo pripraviti sami, v svoji postelji. Nihče jih ne moti, nihče ne vdre notri in nihče ne išče ničesar od njih. So v svojih posteljah. Ostanejo v posteljah in počivajo ves dan. To je sprejemljivo, tudi zdravim, za bolne, ki niso starši.''

Duhovito je sklenila, da bolne mame ne dobijo prostega dneva, ampak še naprej skrbijo za družino, gospodinjstvo in vzgajajo otroke. Izpostavila je, da je mogoče nekdo bolj bolan od nje in ima celo raka, depresijo, prazen bančni račun, je brez podpore, pa vseeno skrbi za družino.

Očka je imel intervju v živo, kar je sledilo, je nasmejalo ves svet ...