Tatiana Sorakina

(Foto: You Tube)

Rusinja Tatiana Sorakina ima pri 67 letih izjemno veliko družino. Pravijo, da je mama z zlatim srcem. Nikoli ni nameravala dom ponuditi tako veliko otrokom, toda oni kar prihajajo k njej.  

Družina Podlesnik ima 11 otrok

Pred 40 leti se je poročila in dobila sta sina, ki je imel genetsko bolezen, zaradi katere je oslepel. Z možem sta se odločila, da zaradi tega nimata več svojih otrok, temveč da ljubezen podarita zapuščenim otrokom. Prvega otroka je posvojila leta 1975, najprej deklico, nato dva dečka, nato pa sta odprla družinsko sirotišnico. V 90-ih letih je vzgajala 20 otrok hkrati. Pravi, da bo najstarejši dopolnil 48 let, najmlajši pa šest. Njena družina danes šteje 120 članov. Mnogi otroci so prosili, da pridejo k njej.

67-letni Indijec je ponosni mož, oče in dedek. Nič nenavadnega, če ne bi pod njegovo streho živelo 181 družinskih članov, od tega 39 žena in 94 otrok!

Ve, kako je ime vsem otrokom, zapomnila si je, kdaj imajo rojstni dan, prav tako kdaj praznujejo njihovi partnerji ter otroci.Pohvali se lahko s 46 vnuki in šestimi pravnuki.  

Je izjemna mama, k sebi je sprejela večinoma bolne otroke, le pet njih ni bilo. Poskrbela je, da so jih zdravili in tudi pozdravili. Omogočila jim je šolanje, dobili so diplome, se zaposlili kot vozniki, gradbeniki ... Tudi sama izhaja iz velike družine, ima štiri sestre in enega brata. Ko se ji je rodil brat, je bila stara 11 let in dejansko ga je ona vzgajala.   

Vrata svojega doma bo odprla 81. otroku in dogovorila se je, da bodo za vse poskrbeli, da ne bodo vrnjeni v sirotišnico, ko nje več ne bo.