Heyona je postala prava zvezdnica Instagrama, ko se je odločila, da iskreno spregovori na družbenem omrežju: ''Občutek, ki ga imam, ko otrok zajoče, je neopisljiv. Srce se mi trga, ko joka zaradi lakote, jaz pa vem, da nimam dovolj mleka, kar je še težje opisati. Boleče in razpokane bradavice niso nič v primerjavi s tem, ko se prižge alarm v možganih, ki dojenček zajoka. Srčno ji želim ugoditi, ampak je to težko izvedljivo. Ko pade noč, moram izbrati medtem, ali da jo nahranim z adaptiranim mlekom ali da jo pustim spati lačno. Tretja izbira je, da se zbujava vsako uro, obe pod stresom, in da jo poskušam nahraniti, kar se konča z mojim ponižanjem in občutkom sramote, ker je nisem uspela. Katera koli izbira ni dobra, ampak eno moram izbrati. Kaj je sploh v adaptiranem mleku? Zakaj diši po pnevmatiki? Bo moje mleko kdaj začelo nastajati? Ali počnem nekaj narobe? Nikoli mi ni nihče govoril o tem. Nikoli mi ni nihče govoril o težavah z dojenjem. To je zagotovo realnost, s katero se srečuje mnogo mam, ampak se o njej ne govori. Ne govorim samo v svojem imenu, ampak tudi v imenu vseh mam, ki nimajo dovolj mleka. Ne dovolite si, da se počutite krivo in osramočeno. Nekaterih stvari ne moremo kontrolirati, zato se moramo odločiti najboljšo izbiro. Vse vas imam rada!''

To so besede, ki jih je objavila Heyona in dodala je, da se ji količina mleka iz dneva v dan povečuje, zato ponoči zmanjšuje količino adaptiranega mleka.

Mama Rebecca Wanosik je dojila otroka neznane ženske. Otrokova mama je bila na operaciji, ni pa želel jesti po steklenički. Rebecca je drugače mama šestih otrok in do sedaj je dojila 12 otrok.