Sascha Farley je med nosečnostjo pridobila 34 kilogramov, ki jih je uspela izgubiti v devetih mesecih po porodu. Medtem pa je tudi privarčevala ogromno denarja, in sicer malo manj kot 70 evrov tedensko. Poudarja, da nikoli ni bila lačna, ampak je jedla le zdravo.

Sacha svoj dnevnik hujšanja beleži na Instagramu in ker ima super trike, so za njo slišali tudi mediji. Njene navade so inspiracija številnim mamam, ki želijo shujšati in jesti zdravo, a vseeno imeti dovolj časa za nego in skrb dojenčka.

Avstralka kuha enkrat tedensko in vso hrano zamrzne. ''Vse načrtujem že v petek in se odločim, kaj bomo jedli naslednji teden. V soboto kupim vsa živila, v nedeljo pa kuham. Zelo pomembno je, da greste enkrat tedensko po nakupih, tako privarčujete denar. Načrtujte svoje obroke za sedem dni, v soboto pa pojdite po nakupih.'' Ko v nedeljo vse skuha, obroke zamrzne.

Tako ima Sacha dovolj časa, da med tednom pogreje zdrav obrok in se posveti otrokom, službi in možu. Dodala je še, da spremlja, kdaj je kakšno živilo kje v akciji, tako lahko izbira poceni in zdravo.

Bliža se poletje in mamice se obremenjujejo s svojim videzom. Zapomnite si: za partnerja in svoje otroke ste najlepše. Če pa še vedno vztrajate pri svojem, vam ponujamo dieto, ki naj bi bila učinkovita.