Chloe in Annie v videu, ki je posvečen mami, pojasnita, kako sta odraščali v družini, polni ljubezni in podpore. Imata še mlajšega brata in vsi trije so se znašli v avtomobilu tistega usodnega dne leta 1999, ko se je zgodilo nepojmljivo.

Družina Veron je odšla na počitnice in odločili so se, da najamejo hišico. Kraj je bil prečudovit in točno nad prepadom. Deklici sta bili presrečni! Cloe je bila stara sedem let, Annie pet, njun brat pa tri leta. Ko so prišli, da podpišejo papirje za hišico, so starši, babica in dedek stopili iz avtomobila ven, otroci pa so ostali notri. Čeprav je bil avtomobil ugasnjen, ključi pa pri mami, se je džip začel premikati.

Naravnost proti prepadu. Takrat je mama brez razmišljanja naredila edino stvar, ki jo je lahko, da bi rešila svoje otroke: žrtvovala je svoje življenje. Vrgla se je pod avtomobil, Cloe in Annie pojasnjujeta, da sta samo začutili, da je avtomobil zapeljal čez neko izboklino. Ta izboklina je bila njuna mama. In le-ta je otrokom rešila življenje. Zahvaljujoč herojskemu dejanju, je avtomobil upočasnil in dedek je uspel priteči in potegniti ročno zavoro.

Čeprav bi se po vseh zakonih fizike moralo končati z materino smrtjo, se to ni zgodilo. Preživela je, toda prikovana za invalidski voziček. Nikoli ji ni bilo žal za to, kar je storila, ker ve, da je s tem rešila življenje svojih otrok. Invalidski voziček ji nikoli ni preprečil, da bi prišla na šolsko predstavo, teniški turnir ali kateri koli dogodek, ki je bil otrokom zelo pomemben.

''Življenje ji je dodelilo težke karte, toda ona jih je razporedila tako, da je iz tega nastalo nekaj lepega,'' sta zaključili njeni hčerki v čustvenem videu.

Iskal je voznika, ki mu je povozil sina. Ko je odkril, kdo je bil kriv, je bil šokiran!