Briana in Jordan Turner imata peterčke: Zoey Hart, Dakoto Faith, Hollyn Grace, Asher Blazea in Gavina Lanea. Vsak dan bijejo bitko s časom in obveznostmi, ki so nujno potrebne za skrb in nego petih otrok. Pomagata jima Brianina mama in varuška, ki živi z njimi. Dnevno operejo tri pralne stroje, zamenjajo 60 plenic in imajo najmanj 20 kompletov oblačil.

''Čez dan imajo številne obroke. Moramo paziti, kaj in kako jedo, ker imajo še vedno slabo odpornost, zato ne gremo pogosto ven. Ampak ko gremo, smo prava atrakcija, lažje nama je, če greva z njimi dvakrat; najprej s tremi in nato z dvema,'' je povedala mama. ''Morali smo kupiti velik kombi, takoj ko so se peterčki rodili. Naš stari avtomobil je bil premajhen. Kmalu bomo prerasli tudi kombi.''  

Briana in Jordan sta se trudila dve leti, preden sta se odločila za umetno oploditev. Jordan je priznal, da je skoraj padel v nezavest, ko je izvedel, da bosta dobila peterčke. Da lahko vse financira, se je po enem tednu porodniškega dopusta vrnil v službo. Briana v vsem skupaj ni sama, z njimi živi varuška, ob 6. uri zjutraj pa ji pride pomagat mama. Pojasnila sta, da sta do sedaj zapravila ogromno denarja za osnovne stvari in opažata, da jim bo kmalu tudi hiša premajhna, zato se bodo morali preseliti.

''Vsak otrok ima svoj značaj in resnično vznemirljivo jih je gledati, kako rastejo in se razvijajo. Po drugi strani je naše življenje popolnoma načrtovano in se moramo dobesedno držati urnika, da uspemo urediti vse, da so peterčki umiti, urejeni in siti. Včasih je vse skupaj kot neresnične sanje ...''

Natalie Suleman je postala slavna, ko je zanosila z osmerčki. 41-letnica danes ni ponosna na to, kar je počela v preteklosti, da je njena družina preživela.