A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

Robbie Tripp in Sarah Tripp sta poročena in se imata zelo rada. Mož z največjim veseljem objavlja njene fotografije na Instagramu. Njegovo mnenje o ženi je izzvalo burne odzive.

''Rad imam to žensko in njene obline. Ko sem bil najstnik, so se norčevali zaradi tega, ker imam rad malce debelušna dekleta. Tiste, ki so manjše in z oblinami. Nekateri so jih poimenovali 'bajsike'. Ko sem odrasel, sem izvedel o težavah feminizma in tem, kako mediji vidijo ženske, oziroma o tem, da so postavili napačne standarde idealne ženske, in sicer suhljate in visoke. Za mene ne obstaja nič lepšega, kot je ta ženska poleg mene. Velike prsi in polna bedra. Njena velikost in obline nikoli ne bodo končale na naslovnici ženskih revij, ampak ta oblika je v mojem srcu in življenju. Ne obstaja nič lepšega, kot je ženska, ki ima obline in samozavest. Prava ženska ni manekenka, pornozvezdnica in filmska igralka. Je resnična. Ima prekrasne strije, brazgotine in celulit. Dekleta, nikoli ne mislite, da morate biti kot iz kalupa, da boste ljubljene. Obstaja nekdo, ki vas bo imel rad, ne glede na to, kakšne ste. Nekdo vas bo imel rad, kot imam jaz rad Sarah.''

Komentarji pod objavo so bili različni. Nekateri so ga občudovali zaradi iskrenosti, drugi so se obesili na določene besede in ga razglasili za sebičneža in moškega, ki si želi pozornosti.

Pred časom je Jazzy na Instagramu objavila fotografijo sebe in moža. Držita se za roke, se smehljata in uživata na plaži v kopalkah. Ta mamica, žena zagovarja pozitivno mnenje o telesu.

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on

A post shared by ROBBIE TRIPP™ (@tripp) on