dominvrt

Drugič noseča

RESNIČNE ZGODBE
0
13.05.2019, 8:07

Potrdili so, da bo fantek ...

Drugič noseča

Drugič noseča

Ko sem bila noseča drugič, je vse potekalo precej hitreje oz. nisem imela časa, da bi prebirala, kaj se trenutno razvija. Vedela sem, v katerem tednu sem, pa še to sem morala računati. So mi pa že v tretjem mesecu potrdili, da bo fantek, tako da tudi tokrat ni bilo dvomov.

Nosečnica
Nosečnica/ FOTO: Profimedia

Popadke sem začutila že v soboto, vendar so se do večera umirili, in sem imela občutek, da je lažni alarm. So se pa spet začeli v nedeljo zvečer. Tudi takrat je bil mož v pisarni, sama pa sem zaspala s starejšim sinom, še precej jezna sem bila na moža, ker je obljubil, da bo prej končal delo. Popadki se mi niso zdeli preveč hudi in sem si mislila, da bom že zdržala, očitno porod ne bo tako težak.

Ganljive porodne zgodbe Slovenk
Preberi še:
Ganljive porodne zgodbe Slovenk

Preveč boli ...

Okoli enih pa so se začeli tisti pravi popadki, ki sem jih ''prikladno'' pozabila. Poklicala sem moža in potem še brata (moji in moževi starši ne živijo v Ljubljani), da pride pazit nečaka, medtem ko naju ne bo. Okoli treh sva bila v porodnišnici, po ustaljenem postopku: EKG, klistir, ob petih sem bila v porodni sobi. Odprta sem bila osem centimetrov.

Spomnim se, da je prišel zdravnik in me spraševal, kdaj mi je odtekla voda, in sem bila čisto zmedena, o kakšni vodi govori. Porodna voda mi namreč še ni odtekla. Predrl mi je mehur. Imela sem še nekaj popadkov. Potem pa se spomnim, da sem začela kričati, da me boli, naj mi pomagajo, da preveč boli, in je sestra pogledala in rekla: ''O, saj že vidim glavico.''

Imamo se super!

Mojega drugega fantka sem držala v rokah 15 minut čez sedmo uro zjutraj. Nisem se mogla načuditi, kako majhen je, čeprav je bil kar konkreten fant: 53 cm in 3800 g. Navajena sem bila svojega 16-mesečnika in v primerjavi z njim je bil drobižek.

Filmsko rodila na hodniku ljubljanske porodnišnice
Preberi še:
Filmsko rodila na hodniku ljubljanske porodnišnice

Pred dvema mesecema rodila
Preberi še:
Pred dvema mesecema rodila

Vesela sem, da sem se odločila, da je med njima tako majhna razlika v letih, sta prava zaveznika in se super razumeta. Na začetku je bilo naporno, vendar se je izplačalo. Sedaj se imamo super. Ali bomo naročili še kakšnega? Še nismo rekli zadnje besede ...

Dvojčka sta!
Preberi še:
Dvojčka sta!

Drugič postala mama v kranjski porodnišnici
Preberi še:
Drugič postala mama v kranjski porodnišnici

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Varnostnik pri potniku spregledal simulirano ...
Polanc priznal: Rogličeva rožnata majica mi je ...
Preobrat je sodnikom vzel sapo, odneslo je Klemna ...
Preobrat je sodnikom vzel sapo, odneslo je Klemna ...
7 dejavnikov, ki močno pripomorejo k razvoju raka
To je nekaj najboljšega!
Nečakinja princese Diane ima 32 let starejšega ...
Vedno drzna: seksi teniška igralka, ki rad izziva
Tukaj se rodi približno tri milijone otrok na leto
Takšne plače imajo v gostinstvu
Tanja Ribič: ''Mislite, da je to svoboda?''
Odlična izbira za vse priložnosti