dominvrt

Resnična izpoved bralke: Zanosila sem pri 15 letih

PORODNE ZGODBE
0
25.02.2019, 6:15

Pri prvem obisku je ginekologinja potrdila, da sem noseča pet mesecev. Otroka sva se odločila obdržati, čeprav so bili starši proti. In danes imava ...

Resnična izpoved bralke: Zanosila sem pri 15 letih

Stara sem bila 15 let, ko so mi vse hlače postale pretesne. Niti pomislila nisem na nosečnost. S partnerjem sva mislila, da sem se zredila, saj sem ogromno jedla. Izostanek menstruacije se mi ni zdel nekako pomemben, saj nikoli nisem imela redne.

Preberite še: Kako je mogoče, da ženska do poroda ne ve, da je noseča?

Nato pa šok. Nekega jutra sem se zbudila v hudih bolečinah. Prsi so bile vedno bolj trde na otip in večje. Povedala sem partnerju. Takrat je bil star 16 let in svetoval mi je, naj težave zaupam mami.

Nosečnica
Nosečnica/ FOTO: Dreamstime

Če bi želeli tudi vi deliti vašo porodno zgodbo, jo opišite in pošljite na bibaleze@pop-tv.si ali v zasebno sporočilo na Facebook.

Nato sem obiskala ginekologinjo, ki je potrdila, da sem že pet mesecev noseča. Oba s partnerjem sva bila presenečena. Prevevali so naju čudni občutki, a vendar sva vse skupaj sprejela. Prepričana sva bila, da je v vsem nekaj dobrega.

Drugačnega mišljenja so bili starši. Obrnili so nam hrbet, niso se strinjali z nama. Čeprav sva ostala sama, se nisva dala in sva se borila do konca. Vedela sva, da bova že nekako.

Vedno bolj se je bližal dan D. Trebuh je rasel in zredila sem se s 43 na 85 kilogramov. Strah me je bilo, kaj bo. Nekega dne mi je ob 10.30 odtekla voda. Starši so me odpeljali v porodnišnico.

Vse o slovenskih porodnišnicah na enem mestu ...

Ob 13.30 so me sprejeli v porodno sobo. Babica me je mirila: "Mamica, ne bojte se, vse bo v redu. Rodili boste, porod se je začel." Ure in minute so se vlekle v nedogled.

Končno pa je napočil težko pričakovani trenutek: pri svojih 16 letih sem ob 1.07 rodila zdravega fantka. Bila sem najsrečnejša mamica na svetu. Partner mi je ves čas stal ob strani.

Postala sva ponosna mamica in očka. Danes imava tri fante in eno punčko. Najsrečnejša sva, saj imava vse, kar sva si kdaj koli želela.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Google Huaweiu onemogočil dostop do posodobitev ...
Čeferin o sankcijah velikim: Včasih pozabimo, za ...
'Rešila mu je življenje. Bil je izgubljen. Ni več ...
‘Kaj naj, če so mi pa spet hodile vragolije po ...
S preprostim trikom izgubila 84 kilogramov
Hitra in sočna sladica, ki se vedno posreči!
Rojstni list razkril, kje je v resnici rodila ...
Corinna Schumacher: Hčerka razmišlja o slovesu
Zakaj sadja ni dobro uživati preveč?
6 načinov, na katere služi Kim Kardashian
Triki shranjevanja v majhni kuhinji
Pospešuje presnovo, odpravlja stres in izboljšuje ...