A post shared by Anupa King (@denupzter) on

Novopečeni mamici Anupi King ni bilo prijetno, ko jo je neznanec vprašal, ali pod srcem nosi deklico ali dečka. Seveda ni vedel, da je ona rodila sina Levija že pred tremi tedni.

To jo je izzvalo, da je na Instagramu objavila fotografiji svojega trebuha pred porodom in potem. Mamica je obsedena s fitnesom, je maratonka in plesalka, ampak poudarila je, da ne ve, kdaj se bo po devetih mesecih njeno telo vrnilo v prvotno stanje. Ne glede na to, da jo je neznanec v trgovini vprašal, ali bo rodila hčerko ali sina, je zadovoljna. Ponosna je na svoje telo, rada ga ima. Ni obremenjena s tem, kdaj bo spet vitka, prepričana je, da bo njeno telo našlo pot nazaj. Še naprej bo prijazna in se ne bo zmenila za pripombe, nesmiselna vprašanja, živela bo zase in za Levija.

Kljub temu da je ponosna na svoje telo, se marsikdo sprašuje, zakaj se po treh tednih po porodu že ubada s tem, kako izgubiti kilograme in izklesati telo v takšnega, kakršno je bilo. Trebuh je rasel devet mesecev in preoblikovanje postave je večmesečen projekt po porodu. Trenutno bi morala biti osredotočena le na materinsko vlogo.

Fotografinji in sestri Jenna in Aimee Hobbs sta začeli projekt A Mother's Beauty. Predstavili sta serijo prekrasnih fotografij, na katerih so mame z otroki: ''Opazili sva, da si vse več mam želi otrokove fotografije, svojih pa ne. To je žalostno ... me mame smo center vesolja našim otrokom. Me smo njihove mame, in to je dovolj močan vzrok, da dokumentiramo in shranimo spomine.'' Želeli sta pokazati, kako je v resnici videti telo po porodu, v primerjavi s poplavo fotografij, ki prikazujejo popolna ženska telesa.

A post shared by Anupa King (@denupzter) on