Kristin Niemi je bila v 40. tednu nosečnosti z drugim otrokom, ko je objavila zanimivo fotografijo svojega trebuha na Instagramu. Fotografija ni bila obdelana v Photoshopu, ampak je pokazala strije, takšne, kakršne so. To je nekaj, kar ženske avtomatsko skrivajo, ampak Kristin se je odločila za drugačen pristop. Napisala je: ''To je 40. teden nosečnosti, brez filtra. To je neučakanost. To je velika želja, da se končno spoznava po desetih mesecih. Čustven vrtiljak. In še vedno je zelo lepo.''

Zelo pogosto objavlja fotografije z otrokoma. Zanimiva je tista, ki je nastala šest mesecev po porodu. Želela je pokazati, kako je videti resnična ženska kot nosečnica. Fotografije niso retuširane in trebuh ni vedno gladek. Prav tako ni vedno vse lepo, obstajajo dnevi, ki ne vključujejo smeha. Pokazala je, kakšna je resničnost. Želi, da imajo ženske rade svoje telo in da so ponosne na spremembe, ki so zaslužne za mali čudež.  

Nosečniško obdobje je za žensko prekrasno, saj je v pričakovanju velikih dogodkov – poroda in spoznavanja svojega otroka. Kljub vsemu pa ni povsem idealno, tu so tudi vse nosečniške težave, ki jih Maya Vorderstrasse ni zamolčala.