Oče Dale Partridge je pred enim letom objavil ljubko fotografijo svoje žene in hčerke in opomnil druge moške, da nikoli ne smejo podcenjevati dela, ki ga opravljajo njihove žene doma. Njegova objava je naletela na izjemen odziv med starši, delili so jo kar 70.000-krat, zaslužila si je več kot 120.000 ''všečkov''.

''Preživi ves teden tako, da streže meni in otrokom. Jaz preživim ves teden v službi, zato da lahko plačam račune. Večina moških misli, da je to pravična razdelitev dela, ampak jaz se ne strinjam,'' je pojasnil Dale in dodal, da imajo ženske prav tako pravico do počitka čez vikend in ne samo moški. Poudaril je: čeprav moški delajo in ''živijo'' družino, ne smejo zanemariti svojih očetovskih dolžnosti čez vikend.

Še posebej je bila všeč ta objava številnim mamam, ki so zaposlene, ko pridejo domov, pa še gospodinjijo in skrbijo za otroke. Prepričane so, da si tako mama kot oče morata deliti vse obveze, povezane z družino in domom. Prav tako so tako ženske kot tudi moški zaslužijo čez vikend počitek. Dale je prepričan, da si ta počitek privoščijo le moški, kar ni prav in bi bilo treba spremeniti.

Doula in mama Peta Tuck iz Avstralije je objavila fotografijo, s katero je prikazala resnično starševstvo, pospremila pa jo je s pomembnim sporočilom, da je treba verjeti svojim instinktom in ignorirati slabe nasvete.