Olivia White piše blog House of White in pred kratkim je objavila fotografijo, s katero se lahko poistovetijo številne mame. Najprej ji počitniška fotografija ni bila všeč, nato pa jo je pogledala z druge perspektive.

''Te fotografije nisem objavila, medtem ko smo bili na dopustu, ker sem sovražila, kako je videti trebuh na njej. Ne glede, koliko se trudimo biti samozavestne in pozitivno razmišljati o svojem videzu, ne gre samo za stikalo, ki ga lahko pritisnemo in smo nekega dne 100-odstotno zadovoljne s sabo,'' je pojasnila mama dve deklic, ki pogosto piše o pozitivni samopodobi telesa. Poudarila je, da ne smemo vsak dan biti bitke, še posebej, če te majhne oči spremljajo. Prepričana je, da se moramo vedno znova opomniti, kako neverjetne smo, čeprav nas kdo drug (ali me same) poskuša prepričati v kaj drugega. To je seveda marsikateri ženski težko, saj smo obkrožene s fotografijami lepih deklet in spoznanjem, kakšnega videza bi morale biti. Večinoma pozabimo, da se je naše telo spreminjalo vseh devet mesecev in da smo na svet prinesle novo življenje.

Olivia je priznala, da je samozavestna, da ji je fotografija všeč, da bo ta spomin s hčerko shranila za vedno. ''Nič ne more uničiti tega trenutka. Če bi nas ves čas skrbelo samo to, kako smo videti, bi zamudili velike trenutke v življenju naših otrok in družine.'' Zato, drage mamice, ne skrbite, uživajte s svojimi sončki in se ne obremenjujte z videzom.

Tiffany Burke je na Instagramu objavila fotografijo, ki jo je pospremila z močnim sporočilom.