Sedemletna Silah Madison je postala slavna na svetovnem spletu takoj zatem, ko so ji starši odprli Instagram profil, ki je posvečen njenim lasem. Primerjajo jo z Albertom Einsteinom, ker so njeni lasje videti prav tako kot njegovi.

Deklica je v središču pozornosti tako na družbenem omrežju kot tudi v javnosti in to je nikakor ne moti. Meni, da njena frizura vsaj ni tako dolgočasna kot pri drugih.

''Ljudje se me takoj zapomnijo, ko me spoznajo, še posebej v šoli. Vsi otroci iz vseh razredov vedo, kdo sem, in mislim, da bi prijatelji radi imeli enako frizuro,'' je dejala Silah iz Melbourna. Skupaj z mamo Celeste nikakor ne uspeta ukrotiti njenih las, ne glede na to, kako in s čim se trudita.

Po navadi se ta težava z leti zmanjša, toda dekle obožuje takšne lase in jih ne bi zamenjala za nič na svetu, tudi takrat ne, ko postane žrtev zlobnih komentarjev. Vse negativno obrne v svojo korist, zato starši menijo, da jo čaka prihodnost v manekenstvu.  

Ste že slišali za malo Milo Stauffer? Ona je namreč dveletna zvezdnica družbenih omrežij. Njeni posnetki zagotavljajo smeh na kubik.