Maria je 36-letna mamica, ki je dokumentirala svojo nosečnost na Instagramu. Niso jo opazili samo domačini, Norvežani, temveč ves širni svet. V 33. tednu nosečnosti je objavila posnetek in marsikdo je bil šokiran zaradi njene oblike in barve trebuha.

Pred časom so vsi pisali o trebuhu Sarah Stage, ampak ne zaradi tega.

Ker je nosila trojčke, je imela napovedan carski rez. Na svet so pokukali Iben, težek 1850 g in velik 48 cm, Filip, težek 2070 g in velik 48 cm, ter Agnes, težka 2335 g, velika 47 cm.  

Vsaka ženska je drugačna, zato ne obstaja točno določen čas, ko bo nosečniški trebušček viden, in tudi predvideti ni mogoče, kakšen bo. Nekaterim se fizični znaki nosečnosti poznajo šele v drugem trimesečju, nekaterim že v prvem. Mnogim ženskam napihnjenost in zadrževanje vode povzročijo, da je trebušček že opazen po enem tednu nosečnosti. Ponavadi prvorodkam začne rasti trebušček med 12. in 16. tednom nosečnosti. Strokovnjaki pojasnjujejo: če se trebušček poveča že prej, gre za napihnjenost. Če nosi ženska pod srcem dva , tri ali več otrok, je tudi vidno večji.

Mojca Trampuš je iskreno povedala, da kaj takega ni pričakovala. Dejansko sploh ni razmišljala o možnosti, da bi bila lahko noseča z dvojčkoma ali celo trojčki. Novica je njej in možu odzvanjala kar nekaj dni v glavi: ''Tri. Tri? Tri.''

Dve nosečnici sta primerjali nosečniška trebuščka. Obe sta bili v drugem trimesečju, toda njuni telesi sta bili popolnoma drugačni.