dominvrt

Mama po treh mesecih hčerki spremenila ime

RESNIČNE ZGODBE
2
26.08.2016, 9:42

Carri Kessler in njen mož Michael iz Marylanda sta hčerko poimenovala Ottilie, vendar sta jo čez tri mesece preimenovala v Margot, ker prvotnega imena nihče ni znal izgovarjati.

Mama po treh mesecih hčerki spremenila ime

 

Carri Kessler
Carri Kessler/ FOTO: Facebook

 

Carri Kesslerje dala hčerki ime Ottilie. ''Imam prijateljico v Veliki Britaniji, ki ji je ime Ottilie, in ime je lepo. Od kar sem slišala to ime, sem ga želela uporabiti,'' je povedala za Today.

Toda ko se je majhna deklica rodila, so bili starši v dvomih. Na svetovnem spletu sta iskala še druga imena, toda nobeno jih ni očaralo. Na koncu sta se vrnila k prvotnemu imenu: Ottilii. ''Nihče si ga ni mogel zapomniti in nihče ga ni znal izgovarjati,'' je pojasnila mama.''Če ga izrečeš z britanskim naglasom, zveni zelo dobro!''Tudi v porodnišnici ga niso poznali, njena babica je imela težave z njim. Sledili so še drugi, ki ga nikakor niso znali izgovarjati in so se zelo slabo odzvali na njega.

O novem imenu so se starši pogovarjali z mnogimi in na koncu je deklica postala Margot. Vsem so poslali elektronsko sporočilo o spremembi imena in odzivi so bili pozitivni.

To ime te dni dviguje ogromno prahu!
 

Komentarji (2)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Pikaa1234
30.08.2016, 9:02:54
+3
Nič posebnega, pred leti (danes normalno ime) so tudi moji starši spremeni ime meni ker si ga babice niso zapomnile, še manj pa da bi znale izgovorit...bedarija ampak tudi ime ki ga imam sedaj je nice ker je moje :)
kajenje je zdravo
30.08.2016, 8:49:15
+35
To morš imet poseben smisel za humor, da se ti tole sranje zdi vredno objave.
Pogačnik po prejemu pojasnil sodnika manj ...
Llorente: Bil sem pos*an, mislil sem, da mi bodo ...
Igralec in boksar umrl v strelnem napadu
Boj za mesto v polfinalu napet kot še nikoli
13 stvari, ki jih vaše telo govori o vašem zdravju
Vsi načini barvanja pirhov
Hlače, ki so zlomile Instagram, a pristajajo le ...
Seksi novinarka z globokim dekoltejem v zadrego ...
'Srečen sem, ker Mila vse to dobro prenaša.'
Policija opozarja: Ste v reži bankomata našli ...
Ne pozabite na ključno stvar pri gradnji hiše
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...