Prodorna novinarka in voditeljica na POP TV Maja Sodja je na Instagramu objavila čudovito fotografijo s sedemmesečnim sinkom Markom s pripisom: "The face is the mirror of the mind, and eyes without speaking confess the secrets of the heart." (Obraz je ogledalo duše, oči pa brez besed kažejo skrivnosti srca, op. p.).

Na vprašanje, komu je podoben, je Maja odgovorila, da je nekakšna mešanica staršev. Z očkom, fotografom Damjanom Žibertom, ki je verjetno tudi avtor fotografij, trenutno uživajo na morju. Mark ima rad vodo, veselo čofota in namaka nogice v morje.

❤️❤️❤️

A post shared by Maja (@cebelicamajasodja) on

Mlada, lepa družina se ima krasno, je povedala Maja. Mark dobro spi in zelo rad je, najraje zelenjavo in sadje. "Imamo res srečo," je vesela. Ima že tudi dva zobka spodaj in na srečo ni imel pretiranih težav med izraščanjem.

Njihov vsakdan je zanimiv. Maja in Damjan pri Marku namreč dnevno opazita kaj novega. "Zdi se mi, da je tik pred samostojnim sedenjem, verjetno bo zdaj zdaj," je opisala.

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.

Mark je tudi zelo zgovoren, veliko čeblja, govori bu-bu, ga-ga in vriska. Dar govora je verjetno podedoval po mamici, pa tudi očka ni ravno med najbolj tihimi, se je pošalila.

Veseli smo, da so čudovito. Še naprej jim iz srca privoščimo vse najlepše in najboljše, pa veliko prespanih, mirnih noči, zdravja, ljubezni in lepih trenutkov.

Filip Flisar je pokazal hčerko. Poglejte, kakšna lepotička je!