Zgodba je aktualna že nekaj mesecev in se širi po družbenih omrežjih. Neznanka je mami Taylor Myers v trgovini zakričala, naj da hčerki že piškot, da bo tiho. Sophie je bila nemirna, jokala je in prosila za sladkarije, tako kot vsi otroci počnejo v trgovini. Nestrpna neznanka ni vedela, da ima deklica ADHD. V objavi na družbenem omrežju je Taylor pojasnila, kako se bori z vzgojo hčerke in da podpira vse tiste starše, ki se srečujejo s takšnimi težavami.

''Medtem ko sem stala v vrsti za blagajno in čakala, da plačam svoja živila, je Sophie sedela/stala/imela glavo med koleni, se zvijala nad vrečko čipsa, ki sem ji jo vzela, in me poklicala: ''Rit!'' Ona je nemirna. Vem to. Živim z njo. Njen ADHD in obsedenost do stvari, za katere meni, da so nepravične, in to se ne ustavi,'' je zapisala mama in pristavila, da je deklica stara štiri leta. Zraven je zaklela in nagovorila neznanko iz trgovine, naj se 'briga zase'.

Taylor se kot ostali starši trudi, da ne uresniči vseh hčerkinih zahtev in poskuša ignorirati njene izpade besa, ker jo je strah, da bo vse skupaj še okrepilo njeno slabo vedenje. Ko jo je neznanka besedno napadla v trgovini, kljub trudu za mirnost, je 'padla ven'. ''Nisem ji mogla odgovoriti lepo. Nisem ji mogla pojasniti, da ima moja štiriletnica težko obliko ADHD, da vzgajam otroka sama, trudim se po svojih močeh in nimam izbire kot čakati v vrsti pred blagajno. Slišala sem, kako iz mojih ust prihaja poved: ''Ona je štiri leta stara, ti pa je*** glej svoje zadeve,'' je opisala mama, kaj se je zgodilo.

Bila je tako vznemirjena, da je zapustila vrsto in odšla v bližnjo trgovino, samo da se je izognila pogledom neznancev. Po obrazu so ji lile solze, počutila se je frustrirano, užalili so jo, bilo ji je neprijetno.

Na blagajni se je pojavila tudi njena rešiteljica, ki se je pogovarjala s Sophie in jo je poskušala odvrniti od čipsa ter jo je prepričevala, naj bo pridna in naj uboga svojo mamo. Bila je prijazna do nje in je z njo sočustvovala. Opazila je, da se 'utaplja' in ji je podala roko.

''Nikoli ne veste, skozi kaj gre nekdo. Nikoli ne veste, kakšne težave ima otrok in zakaj se tako vede. Če ne veste, kakšno bitko bijejo starši z otrokom, kot je moj, ne morete soditi. Ampak dovolj je le majhna gesta ljubeznivosti, da se mama počuti prijetno in spoštovano.''

Je motnja ADHD ali hiperaktivnost res tako moteča? Nekateri zvezdniki, rojeni s to motnjo, vsak dan polnijo časopisne stolpce. A ne zato, ker bi jim povzročala toliko težav, temveč zato, ker osvajajo medalje, pišejo glasbene uspešnice in dobro kuhajo.