Bloger in avtor številnih knjig o starševstvu Clint Edwards je znan po svojih iskrenih in duhovitih zgodbah o starševstvu. Tokrat je v ospredju otrokov izpad v javnosti.

Clintova dveletnica je imela takšen buren izpad v restavraciji. Njen oče je zapisal: ''Mama ji ni dovolila, meče piščančje meso po tleh. Kričala je in kričala, brcala in brcala, ampak ker sem samo jaz končal s svojim obrokom, sem imel to zadovoljstvo, da sem jo odpeljal iz restavracije.'' Opazil je, kako vsi strmijo vanj in na čelu jim je pisalo: ''Če ne moreš nadzirati svojega otroka, potem ne hodi iz hiše ven.'' Ko mu je uspelo hčerko namestiti v avtosedež, je posnel popolnoma izžet sebek, pomiril otroka in napisal viralno objavo, ki so jo delili več kot 200.000-krat.  

Med študijem je delal kot natakar v restavracijah in spomnil se je, da je bil tudi on takšen, ko so starši mirili svoje otroke. Sedaj prizna, da bi se rad vrnil v ta čas in bi si rekel: ''Poslušaj, človek. To čaka tudi tebe.'' Nato je nagovoril neznance: ''Ne, ne morem je kontrolirati. Ne vedno in ne ta trenutek. Stara je dve leti in trajalo bo še nekaj časa, preden jo naučimo, kako se je treba vesti v javnosti.''

Njegova zgodba je starševska realnost. Včasih ga otroci 'nervirajo' in postavijo na preizkušnjo njegovo potrpežljivost. Kljub vsemu pa je veliko več dni , ko opazuje, kako so srečni in kako je povezan z njimi, ker jih on in žena vzgajajo, da bodo dobri ljudje. To pa zahteva veliko dela. ''Lekcija, ki jo moramo dati otrokom, je strpnost. Tega jih ne moremo naučiti, če jih ne peljemo v restavracije.'' Neznancem, ki so ga gledali, je sporočil, da to ni bil prikaz slabega starševstva, temveč staršev, ki se trudijo popraviti situacijo. Na to naj gledajo tako, kot da gre za preobrazbo otroka v osebo. Izpostavil je tudi, da se v takšnih trenutkih počuti, kot da so vsi proti njegovi družini, potem pa uvidi, da ljudje cenijo njegovo zgodbo in da ni edini oče z norim otrokom v restavraciji.

Justin Baldoni je objavil fotografijo, zaradi katere ga ni sram. Njegova hčerka je imela sredi trgovine izpad besa in Justin meni, da bi v takšni situaciji morali vsi ravnati kot on.