Lani je fotografinja Johanna King fotografirala številne mame dojilje in njihove družine. Med njimi sta tudi Cliona in Sue, poročeni istospolni partnerici. Obe sta dojili svoje otroke: dveletno deklico Aoife in šestmesečne trojčke: dečka in dve deklici.

''Serija fotografij s Cliono in Sue se ne razlikuje od ostalih, samo njuna zgodba je nevsakdanja. Mislim, da ne boste srečali mnogo družin z dvema mamama, ki istočasno hranita štiri otroke s štirimi dojkami,'' je dejala Johanna.

Sue je rodila trojčke, Cliona pa njuno prvo hčerko. Ko se je rodila Aoife, je imela Cliona težave z dojenjem, zato je morala poseči po adaptiranem mleku. Deklica je imela prirojeno napako, in sicer je bil njen jeziček zadebeljen, neelastičen in je bila zaradi tega slabša gibljivost. Po številnih posvetih pri svetovalcih za dojenje in trudu je uspela z dojenjem. ''Prekrasno je, ker lahko Sue tu pa tam pomagam in dojim trojčke, ko je ni,'' je dejala Cliona in dodala: ''Upam, da bodo ljudje videli srečo v naši družini, ne glede na to, ker je naše stanovanje razmetano in si nisva umili las že dneve.''

Natalie iz Združenih držav Amerike je doma rodila dojenčka, težkega pet kilogramov. Njeno neverjetno izkušnjo je v objektiv ujela fotografinja Laura Fifield.