Ko se je ta fotografija pojavila na svetovnem spletu, se je vsul val komentarjev. Nihče ni mogel verjeti, da je Molly Lensing pustila na letaliških tleh ležati dvomesečnega dojenčka. Na tisoče ljudi jo je kritiziralo, ker je ignorirala svojega otroka in da je idiot, ker gleda na mobilni telefon. Označili so jo za grozno mamo in še kaj drugega.  

Po prvem šoku je mamica le spregovorila za Parents. Povedala je, da je bila fotografija posneta med čakanjem na letalo. To pa je trajalo 20 ur! Skoraj ves dan je namreč čakala na novice, kdaj bosta s hčerko Anastasio vzleteli. Poudarila je, da je deklico nosila več ur na rokah in v nosilki. Roke so jo že močno bolele, želela se je le malce pretegniti. Za to je izkoristila trenutek in sporočila svojcem, ki so bili že zelo zaskrbljeni, kaj se dogaja z njima.

Zelo se je vznemirila in ni ji bilo prav, da so njeni sodelavci in šef videli fotografijo. Bala se je, kaj si bodo mislili o njej, saj je komaj začela delati na porodnem oddelku kot medicinska sestra. Toda na srečo so bili polni razumevanja.

Kar počne ta mama petmesečni hčerki, je izzvalo številne komentarje.