Emily Marson je objavila fotografijo, ki prikazuje njeno telo po porodu, in dvojčka. ''Dobro, to je popolnoma zasebna objava, minili so štirje meseci in počasi sem začela sprejemati svoje telo, kakršno je postalo,'' in dodala, da sta se sinova rodila pred predvidenim rokom in da je morala večkrat obiskati bolnišnico zaradi dehidracije in prezgodnjih popadkov. Rodila je s carskim rezom.

Izpostavila je, da gredo naša telesa skozi številne spremembe in da ustvarijo nekaj dragocenega. Sama je ponosna nase, ker je pod srcem nosila dva otroka in jima dajala toplino in ljubezen, za katero ni niti vedela, da jo premore. Britanka je poudarila, da je brazgotina majhna žrtev za življenje, polno družinskih spominov.

''Vaše strije vas ne označujejo, vaše brazgotine vas ne označujejo, višek kože niste vi. Vi ste neverjetni, vi ste mama, vi ste luč v otrokovih očeh. Želela sem deliti realnost naših teles in kako je v redu ne biti popoln, ker v njegovih očeh ste vi prav to.''

Na njeno objavo so se odzvale številne mame, ki so nesrečne zaradi svojega telesa, ki imajo zaradi tega težave s partnerjem, obenem pa so se v komentar podpisale tudi takšne, ki so ponosne na svoj mehek trebuh, celulit in strije.

28-letna Courtney je mama dveh otrok, Evelyn in Fordena, in ima zelo popularen Instagram profil aforeverlylove. Po rojstvu drugega sina je objavila fotografijo, na kateri lahko vidimo, kakšno je njeno telo po nosečnosti.