Noseča

(Foto: You Tube)

Posnetek prikazuje devetmesečno preobrazbo ženske v obdobju nosečnosti, od začetne faze do trenutka, ko v rokah drži otroka. Vse to traja le nekaj sekund.

Neimenovana ženska je suhljata, ves čas nosi ista oblačila in ima spete lase, pozornost pa je usmerjena na trebušček. Najprej je bil video objavljen na Facebooku in je prejel več kot 27.000 'všečkov' in 5.000 komentarjev v enem dnevu. Posnetek se je nato pojavil tudi na YouTube, ampak je bil čez nekaj časa odstranjen.

To, kar je ljudi zanimalo, je, kako je uspela na isti lokaciji v istih oblačilih posneti to.

''Jaz sem večino oblačil prerasla v osmem tednu nosečnosti,'' se je glasil eden od komentarjev, druga je izpostavila, da je skupaj s trebuščkom njej rasla tudi zadnjica. Tretja je priznala, da je ljubosumna na njo, ker so se njej nabirali kilogrami tudi na drugih delih telesa. Komentarjev je bilo res veliko, predvsem so se oglasile ženske, ki so že bile noseče in ne morejo verjeti, da se je to dekle tako ''preprosto'' izvleklo, glede na to, da so one dobile med nosečnostjo tudi več kot 10 kilogramov, ki se niso kazali le na trebuhu.

Kaj dela oče s sinom, ko mame ni doma? Poglejte, kaj je ujela kamera!