Njena mama Katie Stauffer na Facebooku in Instagramu redno objavlja posnetke, v katerih se deklica pritožuje nad potniki v letalu, ljudmi, ki počasi hodijo pred njo v trgovini ... Ima 'velike' težave, ki so vam in nam zelo blizu. Njena doza dramatičnosti je iz videa v video višja.

''Vse je začelo, ko je Mila začela pripovedovati te genialne zgodbe, ki si jih je izmislila. In bila je tako dramatična ... zato smo začeli snemati,'' je dejala njena mama za Babble. ''Včasih ji rečemo: ''Povej nam zgodbo.'' In preprosto čakamo, kaj se bo zgodilo. Že sedaj pri dveh letih pravi, da si želi postati igralka,'' je dodala mama.

Toda komentarji na objavljene posnetke niso vedno pozitivni. ''Nekateri komentarji vplivajo na nas slabo, ampak ti ljudje ne vedo, kako je pri nas doma. Tukaj gre dobesedno za nore posnetke, ki jih delimo s tistimi, ki so jim všeč ... a dejstvo je, da jih ona rada snema, kar naredi vse skupaj stokrat boljše.''

Na posnetku lahko vidite, kako se dojenček vznemiri, ko zagleda sestro dvojčico. Kadar koli ga očka odmakne od nje, se pomiri. Očitno med njima ne vlada tista povezanost med dvojčkoma, o kateri vsi govorijo.