Mama Tiffany Burke je objavila fotografijo, na kateri je povsem gola, v naročju pa drži sina Quinna. ''Ni lahko deliti: tako je videti, če tehtaš več kot 30 kilogramov preveč. Tako je videti, ko pridobiš kilograme med dojenjem. Tako je videti zaposlena mama brez ličil in časa za skrb, kako je videti.'' Dodala je, da je tako videti njena sreča in da o njeni sreči in veselju ne odloča videz telesa. Njeno življenje je resnično lepo. ''Rodila sem pet otrok (tri svoje in dva kot nadomestna mama). Imela sem normalno, zdravo težo, preden sem petič zanosila. Moje telo ni videti takšno, ker sem rodila pet otrok. Trenutno ne morem tako intenzivno telovaditi, kot sem v preteklosti, ker lahko izgubim mleko. Prav tako jem vse, ker sem sestradana. Včasih jem zdravo, včasih se 'bašem' s piškoti in sem jezna. Delam veliko in svoj prosti čas preživim z otroki.

Moje telo lahko počaka in sem ponosna nase, da sem se tako odločila. Moje je. Ne bodo dolgo majhni in zamudila bom vse.'' Priznala je, da je njen dom včasih pospravljen, včasih razmetan, odvisno od sezone, v kateri je. Njeno življenje je razdeljeno na sezone in kot najstnica se je tako kot drugi spraševala o telesu, sledilo je obdobje, ko je skrbela zanj, in nato obdobje umetnih oploditev.      

Ne glede kaj nas doleti: splav, ločitev, depresija, motnja hranjenja, smrt, odvisnost, slabo razmerje, moramo najti pot, kako ljubiti sami sebe. Sami sebi moramo biti notranji glas. Naše misli imajo veliko moč nad našim življenjem. Mamica je prepričana, da je pomembno, da smo močni, zdravi, da imamo svoje telo radi, ne pa da vložimo v to preveč misli, sovraštva. Izpostavlja, da moramo biti individualisti in ignorirati druge.

''V redu je, če nekdo misli, da nisem lepa. Na tem svetu nisem zato, da zadovoljim njihove oči. Vredna sem mnogo več in tudi vi ste. Dojenček Quinn se strinja.''

Če se slabo počutite zaradi postave, ki jo imate po porodu, vam bo njena objava dvignila samozavest. Materinstvo je že dovolj velik izziv, da bi ves svoj čas posvečali temu, kako ste videti.  

Vedno znova se v revijah pojavljajo obdelane fotografije, na katerih lahko vidimo telesa žensk tik po porodu. Toda Kristen Sullivan se je odločila za pristen pristop. Pokazala se je takšna, kakršna je v resnici.