Pink kaže sredinca - 7

Slavnima staršema in malčici so paparaci stalno za petami in jim tako parajo živce. (Foto: X17ONLINE.COM)

 

Malčici Willow Sage, kot sta jo Pink in mož Carey Hart poimenovala, sta starša namenoma izbrala prav posebni imeni. Prvo ime je Willow dobila po drevesu, vrbi, ki je rasla zraven doma mamice Pink. “Vrba je moje najljubše drevo. Je najbolj gibljivo drevo v naravi in nič je ne more zlomiti, niti veter. Lahko se upogne in prenese vsak pritisk. Obožujem ta občutek. In želim, da bi bila takšna tudi hčerka.” Drugo ime, Sage, ki poimenuje zdravilno rastlino žajbelj, pa označuje čistost in svetost. “Skupaj je zvenelo super. Tudi s priimkom Hart – gibljivo čisto srce.”

Novopečena mamica pravi, da je Willow neverjeten dojenček. “Vsi ti govorijo o tem, kako ne boš več imel časa spati in kako se ne boš mogel izogniti pričkanju, ki te bo nazadnje pripeljalo do ločitve. Sploh ni tako slabo! Mislim, da sem do sedaj jokala več kot Willow, preprosto zato, ker sem čustvena in malce nora.” Starševstvo pa je zbližalo tudi pevko in moža. “Takoj, ko sem Careya spoznala, sem vedela, da bo krasen oče. A nikoli nisem bila vanj tako zaljubljena kot sedaj, ko ga gledam, kako skrbi zanjo. Ves čas se mi zahvaljuje, ker sem jo rodila. To je prečudovit čas.”

Obstajajo pa tudi partnerji, ki jim še na misel ne pride, da bi noseči ženi stali ob strani. Še več, odkrito začnejo razmišljati o skoku čez plot.

Hčerka Pink

Willow Sage Hart se je s carskim rezom rodila 2. junija. (Foto: sandrarose.com)