dominvrt

Tako boste vedeli, da ste ustvarjena drug za drugega

PARTNERSKI ODNOSI
1
12.02.2018, 8:04

Obstaja kar nekaj pokazateljev, ki potrjujejo, da sta ustvarjena drug za drugega. Kateri so tisti, ki govorijo, da sta idealen par? Ne gre samo za ljubezen, ampak tiste majhne stvari vsakdanjika. Claire Wexler, ki ima spletno stran za zmenke, in Fay Goldman, ki združuje pare, sta podala šest znakov, ki pričajo, da ste v zvezi s pravo osebo.

Tako boste vedeli, da ste ustvarjena drug za drugega

Par se zabava - 1
Par se zabava - 1/ FOTO: iStock

Ni tvoj tip

Fay Goldmanpravi – če ti je nekdo všeč, ki sploh ni tvoj tip, greš ven iz območja udobja in to je lahko resnično dobro. Nasprotja se privlačijo.

Imata rada isto hrano

Claire Wexler trdi, da za nekatere pare hrana sčasoma postane prava težava. Še posebej, če eden rad poskuša nove okuse, drugi pa želi jesti vedno eno in isto.

Ne strinjata se glede živali

Na začetku zveze to tudi ni tako pomembno, toda sčasoma, ko bosta želela živeti skupaj, bodo živali postale zelo pomembna tema. Če imaš ti rad mačke, ona pa pse, bosta težko našla kompromis.

Sta urejena ali neurejena

Wexlerjeva pravi: ''Če imata oba rada urejene in zložene stvari ali pa vaju ne moti nered, je to zelo dober zank.''Po drugi strani, če se vajini mnenji glede čistoče razlikujeta, lahko nastopijo težave. Vedno bosta obsojala drug drugega, da naj pospravi za sabo.

Čas dojemata enako

Ali oba vedno zamujata ali pa sta točna. Če eden izmed vaju vedno zamuja, se bo zaradi tega tisti, ki prihaja točno, počutil slabo.

Misliš, da je predobra

Če vedno izberete poredno dekle, je čas za spremembo, mogoče bi morali dati priložnost tudi dobri. Nikoli ni oseba predobra, čeprav tako mislite.   

Komentarji (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

spiritualite100
16.02.2018, 10:08:08
Zasebno posojilo. Konec financnih skrbi. Pozdravljeni, Z velikim investicijskim kapitalom prihajajo v odgovor na vaše financne skrbi. Banke vas zavracajo, imate prevec dolga, imate projekt, ki nima sredstev itd. Moja ponudba posojila ali naložbe je vaša rešitev. Posamezniki in podjetja, pripravljen sem vam zagotoviti vso financno podporo, ki jo potrebujete za izginotje. Hvala, ker ste se kmalu obrnili k meni. E-pošta: reseaufinance510@gmail.com E-pošta: tmarjan24@gmail.com
Erasmus te lahko pripelje tudi na Guardian
Priznani komentator in analitik: Luka je novinec ...
'Kdo je pojedel vsa jajca?'
Tomaž Evi: Kakšne igrice se greš?
Kaj poveča tveganje za drugega najhujšega raka?
10 minut za izvrsten namaz!
10 TOP idej za enodnevni izlet po Sloveniji
Kdo zasluži več? Luka Dončić, Jan Oblak, Anže ...
Najmanjši novorojenček na svetu bo zapustil ...
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...
Barvanje pirhov s čebulnimi olupki
Odlična izbira za ljudi, ki radi jedo zdravo