Partner

(Foto: Thinkstock)

Mnoge ženske znorijo, če se njihov partner na cesti ozre za drugo lepotico. Počutijo se ogrožene in mislijo, da jih partner primerja z ''manekenko'', ki je šla pravkar mimo njiju. Ne glede na to, kako vitki, samozavestni, privlačni, polni karizme ste, se lahko v vaše misli prikradejo naslednje povedi: ''Ona je lepša. Ona je mlajša. Na njej so ta oblačila videti super. On jo gleda prav zato.'' Lahko se celo zgodi, da o tem razmišljate več dni in se mučite z mislijo, da si jo vaš partner želi.

Toda strokovnjaki za partnerske odnose pravijo, četudi moški pogleda drugo žensko, jim to ne pomeni veliko. S tem, da je izbral vas, dokazuje, da mu lepotica, ki je šla mimo vaju, ni pomembna. Popolnoma je vaš, zato ne skrbite. Če gleda naokrog, pomeni, da ni izgubil občutka za to, kaj je še lepo. Z vami je v resni zvezi in to ne pomeni, da ne vidi lepih žensk, ki hodijo mimo njega.

Sami moški trdijo tudi: če pogledajo lepo žensko, ki gre mimo njih, to ne pomeni, da o njej fantazirajo naslednjih pet dni, najpogosteje se je ne spomnijo že čez nekaj minut. Zato bodite samozavestni in verjemite v svojo notranjo in zunanjo lepoto!