Par

(Foto: iStock)

Moški z leti spreminjajo kriterije, na podlagi katerih izberejo partnerico. Popolna ženska, ki jo vidijo v najstniških letih, za njih ni popolna, ko so starejši oz. v zrelih letih.

Do 20. leta prisegajo na videz, ženska je za njih predmet oboževanja. O značaju in osebnosti sploh ne razmišljajo. Videz in seks sta jim na prvem mestu.

Pri 30. letih počasi spoznajo, da je značaj zelo pomemben. Pomembnejše jim je, da imajo nekoga ob sebi, s katerim se lahko pogovarjajo. Želijo si stalnega partnerja.

Pri 40. letih, če so še sami, iščejo samostojno žensko, ki ni odvisna od nikogar niti finančno niti duševno. Z njo želijo preživljati čas. Po navadi so v teh letih moški že v zvezi, če pa niso, so ločeni ali imajo težave z vezanjem za stalno.

Pri 50. letih hrepenijo po romanci, stabilnosti in finančni varnosti. Manj pomembna jim je kariera, ki jo ima ženska, prav tako, ali je družinski tip ali ne. V teh letih iščejo družbo, osebo, s katero se bodo dobro razumeli, uživali in stremeli k skupnim ciljem.