Par

(Foto: Thinkstock)

'Videti si mlajša!'

Pripadnice nežnejšega spola imajo najraje, da jim rečete, da so videti mlajše. To raje slišijo kot to, da so shujšale ali da so v krilu videti odlično.

To so ugotovili britanski raziskovalci, ki navajajo, da kar 60 odstotkov dam želi slišati, da so videti zelo mladostno, ker se jim s tem dvigne samozavest. V študiji je zapisano, da kar 41 vprašanih žensk želi biti nekaj let mlajše, medtem ko jih kar 62 odstotkov njih uporablja različne preparate za pomladitev.

Raziskovalci so zaključili, da so dame, stare 39 let in pol, v stresu predvsem zato, ker se bojijo 40. rojstnega dneva.

Največ samozavesti pridobijo ženske v 60. letih oz. natančneje, ko dopolnijo 55 let.

Katere besede utrdijo zvezo?

Ali spori vodijo v razvezo?

Kako obdržati zakon?

'Ljubim te!'

Drage dame, ste se kdaj vprašale, kaj pa imajo najraje moški? Mogoče boste pa ve presenečene ...

Ženska lahko 'začara' moškega s svojimi očmi. Moški obožujejo, da jih ženska gleda na tisti, posebni način, kot le ona zna.

Moški so nori na ženski nasmešek. Topel in iskren nasmeh kaže, kako je samozavestna. Poleg tega menijo moški, da je ženska, ki se smehlja, sproščena, prizemljena in zanimiva. Pravzaprav je nasmeh tisti, ki najprej pritegne moškega.

Moški obožujejo nasmehe. Ne glede, kakšen 'mačo' je, ko ga objamete, ima občutek, da je ljubljen in da verjamete vanj.

Moški radi držijo žensko, ki jo imajo radi, za roko. Na ta način priznajo prisotnost ženske v svojem življenju. Ko se držite za roke, ima občutek, da pripadate le njemu.

Že od nekdaj je znano, da ne marajo uporabljati ženskih proizvodov, ker dišijo 'žensko'. Obožujejo pa vonj teh proizvodov na ženskah. Oni se bodo vedno obrnili za žensko, ki lepo diši.

Ne marajo, da se kdo igra z njihovimi lasmi, sami pa se radi igrajo z lasmi ženske, ki jo imajo radi.

Ženske so že po naravi odlične plesalke in moškim je zelo seksi, ko njegova izbranka pleše zanj.

Moškim je zelo privlačno, ko ženska zardi.

Moški radi organizirajo presenečenja. Izraz na obrazu, ko ugotovijo, da so žensko prijetno presenetili, jim da občutek, da so nekaj uspeli.

Moški radi nasmejijo žensko. To jim daje občutek, da uživate v njihovi družbi. Oni se bodo trudili do onemoglosti, da vas nasmejejo. Vaš nasmeh jim daje občutek zadovoljstva.