Ko ste vi na službenem potovanju ali v toplicah s prijateljico na kratkem oddihu, veljajo oz. ne veljajo doma posebna pravila. Vaš partner si ustvari drugačno rutino, kot je je navajen z vami. Prav tako se ne obremenjuje s tem, kaj počnejo otroci, dovoli jim, da veliko gledajo televizijo. V njihove prepire se običajno ne vmešava. Če jih en dan ne pelje na igrišče, zanj to ni katastrofa, vse lahko nadoknadijo naslednji dan.

Moški

Popoldne si vzame čas zase, tako da uro ali dve spi. (Foto: iStockphoto)

Bo popravil?

Pravzaprav se vaš mož trudi, da bi vas presenetil s kakšnim popravilom, na katerega ste ga že tisočkrat opozorili. No, veliko truda sicer ne bo vložil, bo pa poskusil, saj takrat ni vas, da bi mu prigovarjali, ali je dobro ali slabo opravil.

Obvezen popoldanski počitek

V miru si privošči dremanje na sedežni, ko ste vi daleč stran in ne ropotate s sesalcem okrog njega. Brez slabe vesti sredi popoldneva zapre oči. Mogoče si privošči še kakšen kozarček ali dva, seveda zato, ker je žalosten, ker niste ob njem.

Ups, a to ni moje?!

Lahko se zgodi, da bo uporabil vašo kremo za obraz ali telo, porabil ves vaš šampon za sijajne dolge lase. Ups, ni namerno …

Moški

Stanovanje pospravlja in čisti po svoje ... (Foto: iStockphoto)

Danes kuha dostavljavec!

Ja, napolnili ste hladilnik, na listek napisali, kaj vse lahko skuha otrokom, toda on se bo znašel po svoje. Poiskal bo letak in hrano naročil na dom. Preprosto, kajne?!

V postelji ni osamljen

Iz blazin in odeje si bo naredil 'žensko', ki jo bo ponoči objel … sam pa že ne bo v postelji!

Pospravlja po svoje …

Pospravljal sicer bo, verjetno zadnji dan pred vašim prihodom, ampak po svoje. Ni nujno, da bo vse na svojem mestu oz. tako kot imate vi razporejeno.

Kljub vsemu vas zelo zelo pogreša in komaj čaka, da se vrnete v njegov objem. Obožuje vaš razpored, urnik, vaša pravila, pravzaprav ga nič ne moti, ko ste vi doma. Zato se ne čudite, če vas bo večkrat poklical in vam vedno znova postavljal isto vprašanje: ''Draga, kdaj se vrneš?''
 

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na