Par

(Foto: Thinkstock)

1. Poskrbi, da se umirite, ko ste jezni.

Vaš partner ve, kje so vaše meje in jih ne prestopa. Če vas nekdo razjezi, je ob vas za oporo in ve, kako vas umiriti. Mogoče kdo drug vam ne bo stal takrat ob strani, on pa je tu.

2. Ne poskuša vas nadzorovati.

Če ne spremlja vsakega vašega koraka in ni posesiven, potem je poln razumevanja, jasno mu je, da imate tudi svoje življenje, konjičke, prijatelje ... Če ste srečni v družbi prijateljic, je srečen tudi on.

3. Zaupa vam.

Vaš partner vas ne preverja, ne brska po vašem mobilnem telefonu. Zaveda se, da je zaupanje temelj odnosa.

4. Spodbuja vas.

Spodbuja vas, da stopite ven iz cone udobnosti in naredite nekaj, kar bo še boljše za vas. Ne trdi, da niste dobri, ampak vas motivira in opogumi. Niti poskušal ne bo tekmovati z vami, ker vam resnično želi, da uspete. Zaveda se, da je v vsa potencial in vas spodbuja.

5. Ima vas brezpogojno rad.

Vse vaše pomanjkljivosti, slabosti so del vas in on jih ima pravzaprav rad tudi, ko niste popolni. Ima vas rad v celotnem paketu in ne pričakuje perfektnosti, ker ve, da le-ta ne obstaja. Nikoli vas ne poskuša spremeniti, ker ve, da je to del vaše osebnosti.

6. Razkrije vam nove stvari.

Uči vas novih stvari. Odpelje vas nekam, kjer še niste bili, vas prebuja spomine na otroštvo in vam pokaže, kako je treba zares živeti. Vedno izveste kaj novega o njem, kar vpliva na vaše zadovoljstvo, srečo z njim.

Par

(Foto: Thinkstock)