Najlepše presenečenje: VOŠČILNICA NA OTO

Za najlepše presenečenje tega leta pa poskrbite vi, dragi starši. Izpolnite prijavnico in naročite prav posebno voščilo za svojega sončka. Voščilnico si bo lahko ogledal na svojem najljubšem televizijskem programu, kjer so doma risanke - OTO.  Natančneje - to je video voščilnica, namenjena staršem, ki želijo svojim otrokom, prav na njihov rojstni dan, na TV programu OTO voščiti za njihov dan.

OTO voščilnica

Prijavnico lahko oddajo le starši, zakoniti skrbniki ali rejniki, prijavnici pa morate priložiti tudi fotografijo otroka, ki naj bo portretna. Pravilo je takšno, da morskih fotografij, takšnih, na katerih so še druge osebe, ne sprejemamo. 

Za video voščilnico OTO lahko prijavite otroka do dopolnjenega 14. leta. 

OTO voščilnico lahko oddate na otovoscilnica.si. Prijave se sprejemajo do 5. v mesecu za objavo v naslednjem mesecu. Za prijavo na spletni strani sledite navodilom, izpolnite označene rubrike in pošljite prijavnico. Pri tem vas moramo opozoriti, da se bodo začele prve voščilnice na OTO predvajati šele 1. 9. 2018, kar pomeni, da bodo aktualne zgolj za otroke, ki imajo rojstni dan od septembra dalje. A to seveda še ne pomeni, da prijavnice ne morete izpolniti že danes. Tako nam boste omogočili, da lahko voščilnico ustrezno pripravimo in poskrbimo, da bo pravočasno v etru

Kje naj bo zabava?

Sicer lahko najamete tudi športno dvorano, ampak če imate dovolj veliko stanovanje, je lahko rojstnodnevna zabava kar doma. Okrasite prostor, v katerem se bo vse odvijalo v stilu karateja, kung fuja, juda, boksa ...

Poleti lahko vse športne aktivnosti potekajo zunaj. Če nimate dvorišča pred hišo, se lahko zmenite za praznovanje v parku, v katerem se otroci srečujejo, ali najamete kakšen piknik prostor.

Karate

(Foto: Profimedia)

Kdo naj bo animator? Kaj lahko počnejo otroci?

Najbolje bo, da najamete športnega učitelja, animatorja ali nekoga, ki zna kakšno borilno veščino. Otrokom lahko pokaže osnove in jim pripravi malo prezentacijo. Če lahko on z enim udarcem prepolovi tršo kocko, lahko otrokom pripravite mehkejše iz stiroporja, da bo zabavno. Nauči jih lahko nekaj položajev, tipičnih gibov, osnovni pozdrav. Razloži jim lahko, od kod izvira ta borilna veščina, zakaj se jo uporablja, kakšne vrednote in načela se naučimo ob njej.

Izpolnite prijavnico in na OTO bomo zavrteli edinstveno voščilnico za rojstni dan za vašega otroka!

Na vabila napišite, da bo zabava zahtevala športne aktivnosti. Otroci naj bodo temu primerno oblečeni in obuti. Kratke hlače in majica s kratkimi rokavi ter šolski copati so dobrodošli, mogoče pa lahko otroci celo telovadijo bosi.

Pogostitev

Pripravite prav posebne kolačke, okrasite jih tako, kot se spodobi za borilne veščine - s črnim pasom. Seveda lahko spečete tudi ogromno torto v čast slavljenca in naj vam bodo inspiracija judo, karate, kung fu mojstri.

Ne pozabite na druge zdrave prigrizke in dovolj tekočine. Resnično ne pretiravajte s sladkimi pijačami. Ko bodo otroci žejni, bodo navdušeni tudi nad vodo v kozarčkih s kakšnim superjunakom in slamicami.

Rojstni dan

(Foto: Profimedia)

Darilca za male goste

Najpomembnejše je, da otroci uživajo in da je slavljenec več kot zadovoljen. Nekdo naj fotografira vse dogajanje in potem vsem sodelujočim na rojstnodnevni zabavi pošljite fotografije.

Za male goste pripravite črne pasove za darilo. Lahko pa poiščete kakšne tetovaže, nalepke, balone, ki bi se jih otroci tudi razveselili.

Spremljajte nas še naprej; v prihodnjih dneh pripravljamo še mnogo prispevkov, v katerih boste lahko črpali ideje za praznovanje rojstnega dneva. Postregli vam bomo celo tudi z idejami za okrasitev tort.