dominvrt

Najboljše rojstnodnevno darilo

OTO VOŠČILNICA
0
22.06.2018, 8:10

Ob praznovanju rojstnega dneva otroka, ki še obiskuje vrtec, se pojavi vprašanje, kakšno darilo ga bo pravzaprav razveselilo. Kaj mu kupiti? Najbolje je, da poznate njegove interese in česa ima že dovolj.

Najboljše rojstnodnevno darilo

 

Razveselite otroka z najboljšim darilom na svetu.
Razveselite otroka z najboljšim darilom na svetu./ FOTO: Profimedia

►Večina otrok veliko preživi pred televizijskim zaslonom, zato je idealno darilo lahko figurica, igrača priljubljenega junaka iz risane serije. Ne pozabite, da mora imeti igračka tudi učno funkcijo oz. z njo bi bilo dobro, da se nauči česa novega.

►Tik pred šolo se otroci začnejo spoznavati s številkami in črkami, zato je dobra izbira pobarvanka z učno vsebino, lesena ura, knjiga z vezalko ...

►Če otroka zanimajo svet, živali, zvezde, prevozna sredstva itd., mu kupite globus, leksikon, atlas, enciklopedijo …

►Otroke je treba spodbujati, da čim več časa preživijo v naravi. Razveselite jih z loparji in žogico, nogometno žogo, gumeno raketo, frizbijem ipd. Deklice bodo zagotovo navdušene nad hulahop obročem ali gumitvistom.

►Za male graditelje so odlične igrače, ki jih mora otrok sam sestavljati (različne kocke) in se šele nato lahko igra na zgrajenem z avtomobilčkom ali punčko.

►V tem obdobju so otroci navdušeni nad ugankami, trenirajo potrpežljivost in vztrajnost, zato so priporočljive tudi sestavljanke in družabne igre, kot sta spomin in črni Peter.

OTO voščilnica
OTO voščilnica

Najlepše presenečenje: VOŠČILNICA NA OTO

Za najlepše presenečenje tega leta pa poskrbite vi, dragi starši. Izpolnite prijavnico in naročite prav posebno voščilo za svojega sončka. Voščilnico si bo lahko ogledal na svojem najljubšem televizijskem programu, kjer so doma risanke - OTO. Natančneje - to je video voščilnica, namenjena staršem, ki želijo svojim otrokom, prav na njihov rojstni dan, na TV programu OTO voščiti za njihov dan.

Prijavnico lahko oddajo le starši, zakoniti skrbniki ali rejniki, prijavnici pa morate priložiti tudi fotografijo otroka, ki naj bo portretna. Pravilo je takšno, da morskih fotografij, takšnih, na katerih so še druge osebe, ne sprejemamo.

Za video voščilnico OTO lahko prijavite otroka do dopolnjenega 14. leta.

OTO voščilnico lahko oddate na otovoscilnica.si. Prijave se sprejemajo do 5. v mesecu za objavo v naslednjem mesecu. Za prijavo na spletni strani sledite navodilom, izpolnite označene rubrike in pošljite prijavnico. Voščilnice bomo objavljali tudi na Bibaleze.si in vi jih boste lahko potem delili na družbenih omrežjih.

 

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

Pogačnik po prejemu pojasnil sodnika manj ...
Llorente: Bil sem pos*an, mislil sem, da mi bodo ...
Igralec in boksar umrl v strelnem napadu
Miha Vodičar: S Tanjo sva se super ujela, oprosti ...
13 stvari, ki jih vaše telo govori o vašem zdravju
Vsi načini barvanja pirhov
Hlače, ki so zlomile Instagram, a pristajajo le ...
Seksi novinarka z globokim dekoltejem v zadrego ...
'Srečen sem, ker Mila vse to dobro prenaša.'
Policija opozarja: Ste v reži bankomata našli ...
Ne pozabite na ključno stvar pri gradnji hiše
V idiličnem naselju, streljaj iz Ljubljane, nove ...