Par

(Foto: Pixabay)

Sočustvuje z vami.

Vaš partner opazi, kdaj ste utrujeni in vam takoj ponudi pomoč? To pomeni, da bo z vami delil skrbi, povezane z otrokom.

Skrben je.

Vas drži za roko in boža? S tem pokaže skrb za vas. Z vami se je sposoben čustveno povezati, kar je odlično v starševskem odnosu.

V stresnih okoliščinah ne poklekne.

Starševstvo je polno čudovitih trenutkov, včasih pa je na žalost tudi stresno. Zato je dobro, če bo ob vas partner, s katerim se bosta skupaj spoprijela s težavami.

Deli hrano z vami.

Čeprav vam je to nesmiselno, je zelo pomembno. Če vam med večerjo ponudi, da poskusite njegove jedi, to pomeni, da je pripravljen deliti. Če pa nekaj zgrabi samo z vašega krožnika, je to pokazatelj, kako ga skrbi samo zanj in nima občutka za druge.

Gre v trgovino, kuha in pospravlja.

Potem to pomeni, da bosta v starševstvu sodelovala in si obveze delila, kar bo ob otroku več kot dobrodošlo.

Žrtvuje se za vaju.

Ne bo šel ven s prijatelji samo zato, da bo ob vas, ker ste bolni? S tem kaže, da je občutljiv, fleksibilen in nesebičen.

Je odgovoren.

Dogovorila sta se, da bo nekaj naredil, in to bo storil, ne da bi ga stokrat prosili. To je zelo pomembno, ker boste vzgajali otroka z nekom, ki je odgovoren in bo skrbel za vse.

Odlično se razumeta.

Če je vajina zveza močna, čustvena, se veliko pogovarjata, spoštujeta drug drugega in se imata super, ko sta skupaj, so to odlični znaki, da bosta odličen starševski tim.

Dojenček

(Foto: Bibaleze.si)