Pink na plaži - 3

V dopoldanskih urah kot povprečna mama na plaži, zvečer pred polno dvorano oboževalcev. (Foto: babyrazzi.com)

33-letno Pink so paparaci ujeli na plaži, kjer je uživala z možem Careyjem Hartom in njuno 19-mesečno hčerko Willow. Pevka, katere pravo ime je Alecia Moore, se je pred kratkim podala na svetovno turnejo z naslovom The Truth About Love, ki so jo mnogi oboževalci nestrpno pričakovali.

Pink na plaži - 2

Mala Willow (Foto: babyrazzi.com)

Vsem, ki so dvomili o pevkini vrnitvi po porodu na glasbeno sceno, je zvezdnica zaprla usta – mnogi kritiki celo pravijo, da se je vrnila boljša. Usklajevanje glasbene kariere in materinstva je težka naloga, so izjavile mnoge zvezdniške mame, a Pink gre očitno zelo dobro od rok. Čeprav bo na turneji do 25. septembra, na prvo mesto postavlja svojo princesko – paparaci so družino ujeli v dopoldanskih urah na miamijski plaži, kjer se je pevka skupaj s hčerko lovila po plaži in delala peščene potičke, že zvečer istega dne pa pela večtisočglavi množici.

Pink kljub veliki medijski pozornosti zasebno življenje skrbno čuva zase. Pred paparaci se sicer ne skriva, ne odgovarja pa na vprašanja o njihovem življenju za zaprtimi vrati. O materinstvu je za spletni portal Just Jared povedala: "Me je samo še bolj utrdilo, mi dalo novo energijo in predvsem spremenilo pogled na marsikaj, kar se mi je prej zdelo samoumevno. To se izraža tudi v glasbi.'' ''Če nekaj delaš z ljubeznijo, ni nič težko,'' so besede glasbenice, ki ji zelo lepo oblikovano postavo zavida marsikatera posameznica.

Jennifer je po porodu shujšala za več kot 30 kilogramov!

Pink z družino na plaži - 6

Pink z možem Careyjem in hčerko Willow (Foto: X17 Agency)