Natalie Portman

(Foto: AP)

Čeprav ne mara, da mediji pišejo o njeni družini, so uspeli izbrskati nekaj podrobnosti. Rodila se je v Izraelu, njena mama je bila gospodinja, oče pa ginekolog. Pri treh letih so se preselili v Ameriko. Natalie Portman je bila zelo pridna učenka, veliko časa je preživela za knjigami. Že kot zelo majhna deklica je pokazala, da se je sposobna zelo hitro učiti tujih jezikov, tako danes poleg angleškega obvlada tudi francoski, japonski, nemški in arabski. Pri štirih letih so jo starši vpisali na tečaj plesa in mogoče so prav te zgodnje izkušnje botrovale temu, da je blestela v trilerju Črni labod. Kljub temu še vedno stoji za izjavo, da je raje pametna kot filmska igralka. Ni ji žal za ure, ki jih je preživela na fakulteti kot študentka in kasneje tudi kot predavateljica. Da je res zvezdnica, ki ''razmišlja'' in ima veliko srce, kar dokazujejo tudi mnoga njena prizadevanja za zaščito živali.

Natalie Portman

(Foto: Profimedia)

Svojega partnerja je Natalie spoznala na snemanju filma Črni labod, kjer je Benjamin Millepied, sicer koreograf, nastopil v manjši vlogi. Neznanec je medijem izdal, da je bil med snemanjem z njo tako obseden, da je zaradi tega zanemaril vse ostale plesalke, košarico pa naj bi dal neki drugi balerini. 27. 10. 2010 sta širnemu svetu razglasila zaroko, naslednje leto pa sta že zibala. Rodil se jima je sin, ki sta mu dala ime po prvi črki hebrejske abecede – Aleph. Drugič jima je življenje polepšala hčerka Amalia, ki jo lahko vidite tudi na fotografiji, ki je pred kratkim obkrožila svet. Poleg prelepe mamice in njene hčerke, je na njej tudi oče Natlie Portman Avner Hershlag. Vsi skupaj so se sprehajali po Beverly Hillsu.

Ker smo zvezdnico navajeni videvati v svečanih dolgih oblekah na rdeči preprogi, so takšne fotografije dobrodošle. Tudi igralke so v vsakdanjem življenju, ko kamere niso usmerjene v njih, običajne mame v kavbojkah. To pomlad smo se odločili, da kopiramo njen casual outfit. Tako, bibe, gremo skupaj v 'šoping' na spletno stran ASOS.

Pulover

(Foto: ASOS)

Kavbojke

(Foto: ASOS)

Škornji

(Foto: ASOS)