dominvrt

Razkrivamo, katere zvezdnice so noseče

NOVICE
1
14.09.2018, 12:59

Nosečnost je čudovito obdobje za žensko. Ne samo, da se ji spreminja telo, tudi njen pogled na svet se. Postane občutljivejša in dovzetnejša za dogajanje okrog sebe. Želi se ustaliti in na najboljši možni način spopasti z novo vlogo, ki jo prinaša materinstvo. Trenutno je v ...

Razkrivamo, katere zvezdnice so noseče

Nosečnost je čudovito obdobje za žensko. Ne samo, da se ji spreminja telo, tudi njen pogled na svet se. Postane občutljivejša in dovzetnejša za dogajanje okrog sebe. Želi se ustaliti in na najboljši možni način spopasti z novo vlogo, ki jo prinaša materinstvo. Trenutno je v svetu znanih in pomembnih nosečih kar nekaj zvezdnic. Poglejte si jih v fotogaleriji!

Med nosečnostjo ženski zraste trebušček, pridobi nekaj kilogramov, a poleg tega lahko na sebi opazi še druge spremembe. Kljub temu da se na začetku nosečnosti lahko pojavijo akne, te sčasoma izginejo. Lasje so močnejši in hitreje rastejo. Prav tako se lahko nosečnica pohvali s čudovitimi nohti in bujnim oprsjem. In prav vse nosečnice, ki jih lahko vidite v fotogaleriji, so videti prekrasno. Pri njih je možno opaziti tisti tako opevani nosečniški sij.

Nosečniškega trebuha pa ne more skriti ...

V prvem trimesečju nosečnosti se lahko na koži pojavijo akne, kar je znak hormonskih sprememb. Ko se bo telo navadilo na spremembo in se bo raven hormonov uredila, se bo koži povrnil zdrav nosečniški sijaj. Nekatere nosečnice se pritožujejo nad rdečico, vendar po porodu zagotovo izgine.

Nosečnicam pogosto rečejo, da blestijo, žarijo, se svetijo … in to je povezano s srečo, ki jo čutijo. Toda strokovnjaki so ugotovili, da gre pri tem še za nekaj.

 

Komentarji (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

JE-BI-GA
14.09.2018, 19:52:01
ka-vsa pa ja vsaka rada, tako da.............
Parlamentu večja vloga pri brexitu
McGregor šokiral z oznanitvijo o upokojitvi: ...
Gordon Ramsay svojim otrokom rekel nekaj, s čimer ...
Javno priznala, da je osvajala svojega menedžerja
Navada, ki podvoji tveganje za raka požiralnika
Odlična ideja za zdrav zajtrk
28-letna Polona: Moje telo je bilo na razpolago ...
Tragično življenje Playboyeve zajčice
To so najslavnejše mame in njihove hčerke!
Slavni kuhar otrokom sporočil brutalno novico
Ovire pred vhodom v stanovanje ali hišo
Tveganje se ne izplača