Tina Gorenjak in Matjaž Javšnik

Tina in Matjaž se poznata že dlje časa in se tudi na gledaliških odrih odlično dopolnjujeta. (Foto: Alenka Slavinec)

Medtem ko je v medijih nismo pogosto videvali, je napisala svoj prvi scenarij v sodelovanju z Martino Ipša, ki je bil pozneje izbran med 10 najboljših na največji evropski scenaristični delavnici Midpoint. "Scenarij Real Girls je nastal po predstavi Prava dekleta, ki smo jo pred tremi leti uspešno igrali po vsej Slovenji. Tako sem veliko časa preživela v Pragi, na srečo pa je bilo to poletje bolj delovno tudi za mojo hčerko Nino, ki je sodelovala pri snemanju filma Gremo mi po svoje 2," nam je zaupala postavna temnolaska.

To pa še ni vse ... Tina bo burila domišljijo tudi v novi humorni predstavi V.A.U. Cabaret. "Predvidevam, da vsak dober igralec buri domišljijo. (smeh) Mi smo pripravili vsestranski artish unikat, ki združuje plesno-pevske točke, stand-up, improvizacijo in gledališče. Predstava je interaktivna in zaradi raznolikosti vsebine odlična popestritev raznih dogodkov, prireditev ali novoletnih praznovanj," je povedala slavna mamica, ki si želi skupaj s soustvarjalci ustvariti prostor, kjer se bodo lahko gledalci ob kozarčku dobrega vina zabavali in nasmejali. Predstavo si bo z veseljem ogledala tudi njena najstniška hčerka Nina. "Nina zelo rada hodi v gledališče. Je tudi moj vedno dobrodošel in odličen kritik. Videla je vse moje predstave in moram reči, da mi njena pohvala pomeni največ."

Mama Tina pravi, da si je vedno želela, da bi lahko hčerki zaupala vse, tako prijetne kot manj prijetne stvari. In za zdaj jima to več kot uspeva. "Skupaj se veliko smejiva, se pogovarjava in predebatirava čim več stvari, ki se nama dogajajo. Počasi prihajajoča puberteta naju za zdaj še ni pretresla in upam, da bova tudi vse nadaljnje stvari, ki prihajajo, prebrodili s humorjem, ljubeznijo in globokim zaupanjem, ki ga imava druga do druge," je bila še odkrita igralka.

Zelo iskren o nespodobnem povabilu pa je bil tale znani Slovenec ...

Tina Gorenjak s hčerko Nino

Tina si želi, da bi s hčerko ohranili prijateljski odnos tudi v 'problematičnih' najstniških letih. (Foto: osebni arhiv)


Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na