''Blažena, da sta izbrala mene,'' je zapisala Manja Stević, bodoča mamica dvojčkov, zraven objavljene fotografije, na kateri pozira v kopalkah. Svojega nosečniškega trebuščka ne skriva več. Prepričani smo, da jo njen mož Dalibor te dni razvaja, kot se spodobi za bodočo mamico.

Čestitke že dežujejo in mnogi se strinjajo z nami, da je videti prekrasno. Njeni bližnji so zagotovo že opazili pri njej tisti tako opevani nosečniški sijaj,ki seveda ni mit, ampak dejansko obstaja.

Ekipa Bibaleze.si ji želi srečno, zdravo in polno novih čustev nosečnost.

Pred kratkim je tretjič postal oče še en znan Slovenec.

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic) on

Vsi ljubitelji resničnostnih šovov pa ne zamudite aktualnega. Kmetija je na POP TV ob 21. uri. V objemu čudovite narave bodo tekmovalci naselili posestev, na katerem sta glavna objekta pekarna in še vedno delujoči mlin. Ta bo njihov glavni vir preživetja, trgovanja in ustvarjanja boljšega življenja. Ampak mlin pripada eni, pekarna pa drugi družini. Družini bosta med seboj tekmovali, a hkrati bosta morali tudi sodelovati. Nihče od članov obeh družin se ne zaveda, kaj jih čaka. Kdo bo letošnji veliki zmagovalec, ki bo domov odnesel 75.000 evrov? Če zamudite svojo najljubšo oddajo, si jo lahko ogledate na VOYO.