Katie Price

(Foto: X17 Agency)

Katie Price, mama petih otrok, je priznala, da ni bila pripravljena na življenje, ki jo je čakalo, ko je kot 23-letnica rodila danes 13-letnega Harveya. Deček ima redek sindrom Prader-Willi, avtizem, ADHD in je slep.

''Bila sem mlada, ko sem rodila Harveya, in priznam, da če bi vedela, ko sem bila noseča, da je slep, bi splavila,'' je rekla Katie o sinu, ki ga je dobila, ko je bila v kratkotrajni zvezi z Dwightom Yorkeom. Povedala je, da bi verjetno takšno odločitev sprejela zaradi strahu pred tem, kar jo čaka.

''Danes bi bil moj odgovor ni 'šans'. Če bi mi danes rekli, da bom rodila invalidnega otroka, bi ga obdržala. Tudi posvojila bi invalidnega otroka. Dokler se ne znajdete v takšni situaciji, ne veste.''

Nato je podprla vse ženske, ki so se znašle v takšni situaciji. Bilo pa je tudi negativnih komentarjev: ''Je Katie Price res rekla, da bi splavila Harveya, če bi vedela za njegovo stanje? On bo navdušen, ko bo slišal to,'' je napisal nekdo.

Katie je v zakonu z bivšim pop zvezdnikom Petrom Andreom dobil dva otroka, danes 10-letnega Juniora in 8-letno Princess, s trenutnim možem Kieranom ima 2-letnega Jetta in 16-mesečno Bunny.

Zaradi TE fotografije so družbena omrežja 'eksplodirala'.