Komik in voditelj Klemen Bučan bo prvič postal očka. Če bo šlo vse po načrtu, z dekletom Lejlo naraščaj pričakujeta okoli 20. decembra.

Znan slovenski par bo dobil otroka

"Že od prvega pregleda naprej je jasno, da je fantek, kar pomeni, da bom spet sestavljal kocke, vozil avtomobilčke na daljinca, in upam, da se bom tudi več ukvarjal s športom, ker bom seveda otroka vzgajal v to smer. Super, če bo skejter. Ampak ne bom ga pa v nič silil, samo da se giba in da ni ves čas doma za računalnikom," je pojasnil za Bibaleze.si.

Bolj je skrivnosten glede imena. "Glede imena je ožji izbor. Zaenkrat sta v igri samo dve imeni. Rekla sva, da bova verjetno vedela, kateri bo pravi, ko ga vidiva. Mogoče bo celo sam povedal, z jokom, kaj mu je bolj kul." Na prihod novega družinskega člana se pripravlja predvsem z opremljanjem stanovanja in nakupovanjem stvari, o katerih do sedaj ni nič vedel. "Sestavljam vozičke, posteljice in hodim v šolo za starše."

Tako je skorajšnji prihod dojenčka napovedal na Instagramu:

View this post on Instagram

Family . . Foto: @delbello69

A post shared by klemen bučan (@klemenbucan) on

Iskrene čestitke!

Bibine e-novice

Prijavi se na Bibine e-novičke in bodi na tekočem z aktualnimi članki o zanositvi, nosečnosti, negi in vzgoji otrok, partnerskih odnosih in idejah za prosti čas. Zate jih pripravlja ekipa Bibaleze.si.